T16-105.6 HD V2 TÍPUSÚ TRAKTOR

Termék szám: 127370 Csak 1 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • akciós fűnyíró traktor,akciós fűnyíró traktor árak,al ko fűnyíró traktor,benzines fűnyíró traktor,frontkaszás fűnyíró traktor,fűgyűjtős fűnyíró traktor,fűnyíró traktor,fűnyíró traktor akci
  • A kezelőelemek kényelmesen, az ülésből elérhetők
  • Nagy űrtartalmú fűgyűjtő akusztikus telítettségjelzővel
  • Kényelmes, állítható vezetőülés
  • Golyóscsapágyas, alacsony vibrációjú vágószerkezet 9,1 kW-os motorral

Német tervezés, osztrák gyártmány. A T16-105.6 HD V2 típust stabil komponensek és kiváló minőség jellemzi. Ezek a solo by AL-KO fűnyíró traktorok.


A T16-105.6 HD V2 típusú fűnyíró traktor

A Németországban tervezett és az ausztriai Obdach-ban gyártott AL-KO traktorokban minőségi anyagok és kiforrott technológiák találtak egymásra, ennek köszönhetően tökéletes társnak bizonyulnak a nagy gyepfelületek ápolása során. Erős motorok és maximális kényelem: ezek az AL-KO fűnyíró traktorok. Aki már ült ilyen traktoron, többé nem akar más fűnyírót használni. Különleges előnye: a számos tartozéknak és kiegészítőnek (pl. mulcsozó készlet, fűterelő vagy hótoló lapok) köszönhetően a fűnyíró traktor sokoldalúan használható.


A T16-105.6 HD V2 típusú fűnyíró traktor műszaki leírása

A solo by AL-KO T16-105.6 HD V2 meghajtását egy léghűtéses, 9,1 kW-os Briggs & Stratton motor biztosítja. A vágásmagasság kényelmesen, 7 fokozatban állítható 30 mm-től 90 mm-ig. A két késes, 105 cm széles vágóasztal segítségével nagy kertek is hatékonyan ápolhatók. Télen a vágóasztal könnyen eltávolítható a traktor karbantartása, ill. hótolóként való használata érdekében.
A magas torziós szilárdságú és robusztus, C szelvényű idomacélból készült váz és a golyóscsapágyazott, alacsony vibrációjú vágószerkezet hosszú élettartamot biztosít a solo by AL-KO T16-105.6 HD V2 típus számára. A megfelelő kiegészítő felszerelésével a 310 literes fűgyűjtő elektronikusan üríthető. A fűnyíró traktor opcionális felszereltségéhez elülső gallytörő is tartozik. A 20 colos hátsó kerekek jó haladást biztosítanak minden terepen és bármilyen altalajon. A beépített fényszórók megfelelő megvilágításról gondoskodnak például a reggeli hóeltakarítás során.


A T16-105.6 HD V2 megvásárlása + alternatív lehetőségek

Szállíttassa le solo by AL-KO T16-105.6 HD V2 fűnyíró traktorát AL-KO márkakereskedőjével, és már kezdődhet is a fűnyírás: prémium kiszállítási szolgáltatásunkkal ez nem probléma. Már ma nyisson új korszakot a fűnyírásban és rendelje meg webáruházunkban a solo by AL-KO T16-105.6 HD V2 fűnyíró traktort!
Ha AL-KO Pro motorral felszerelt fűnyíró traktort szeretne, akkor a T15-105.6 HD-A típust ajánljuk. Tippünk: széles tartozékkínálatával a solo by AL-KO fűnyíró traktor egy igazán sokoldalú partner, mely télen-nyáron jó szolgálatot tesz Önnek .


Mit kínálunk Önnek

AL-KO prémium kiszállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeinket a helyi márkakereskedők házhoz szállítják. Prémium kiszállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > weiterlesen

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 105
Automata szivatóval felszerelt Nem
Termékvonal PREMIUM pro
Motor fajta 4 ütemű
Oldalkidobás nem
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Üzemanyag térfogat liter 8
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 656
Szivató nem
Vágásszélesség cm-ben 103
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Alkalmas fűfelület m²-ben 8000
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Fényszóró 003
Teljesítmény kW-ban 9.1
Elektromos indítás igen
Gyűjtés igen
Sebesség előremenetben maxkmh 9
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Kijelző módja Nincs
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Fűgyűjtővel Igen
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Sebesség hátramenetben max kmh 4
Hátsó kerék átmérő coll-ban 20X10.0-8
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T3
K-érték (m/s^2) 2
Gép teljesítmény kW-ban 9.1
Vágómű fajtája Standard
Fordulatszám óra/perc 2450
Fűgyűjtő térfogat liter 310
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Mulcsozás igen
Márka solo by AL-KO
Késkupplung fajtája elektromágneses
Motor típus B&S Intek 7160
Kések száma 2
Motorhengerek száma 2
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.