TRAKTOR T15-93.9 HD-A BLACK EDITION

Termék szám: 119932 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Kényelmes, teleszkópos karral történő dobozürítés, hangjelzéssel a doboz kellő időben történő kiürítéséhez
  • Csapágyazott, megbízható 2 késes fűkasza
  • Lábbal kezelhető hidrosztatikus sebességváltó, ergonomikusan elrendezett pedálokkal
  • Széles kerekek a fűnyírás során való optimális előrehaladásért
  • Optimális, kényelmes és mély fellépőjű üléshelyzet
  • Egyszerű átalakítás a téli üzemre (hóeke felszerelésével)

Fedezze fel a fűnyírás szebbik oldalát a AL-KO Black Edition fűnyíró traktorunkkal. A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor első sorban a kiváló manőverezhetőségével nyűgöz le. A nagy teljesítményű AL-KO Pro motorral ellátott izompacsirta tökéletes társ a közepes méretű kertekhez.


A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor

Kiváló minőségű, Németországban fejlesztett és Ausztriában gyártott alkatrészek: így mutatkozik be a T 15-93.9 HD-A típusú AL-KO fűnyíró traktor exkluzív, Black Edition változata. Nagy területek is hatékonyan és főképp kényelmesen lenyírhatók ezzel a nagy teljesítményű fűnyíró traktorral. Ennek során azonban a fűnyíró traktor megőrzi kiváló manőverezhetőségét, ezért a legtöbb kertben jól érzi magát. A fűnyíró traktorokhoz való tartozékok széles választéka – úgymint rendrakó, hóeke stb. –, valamint a könnyen kiszerelhető vágóasztal sokoldalú tehetséggé teszik ezt a kerti gépet nyáron és télen egyaránt. Aki szinte minden célra használható, kedvező árú fűnyíró traktort keres, annak ez a termék a legjobb választás.


A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor műszaki leírása

A Black Edition termékcsalád fűnyíró traktorja tökéletesen használható a közepes méretű gyepek hatékony és gyors fűnyírására, köszönhetően a 93 cm-es vágási szélességének. A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktort egy 7,7 kW teljesítményű , rezgésmentes AL-KO Pro 450 (OHV) motor hajtja. A vágási magasság gyorsan és egyszerűen, egyetlen kézmozdulattal, 6 fokozatban, 30 mm és 80 mm között állítható be. A hosszú élettartamú, acéllemezből készült, egyszerű kézmozdulatokkal kiszerelhető vágóasztalban két kés található a tiszta fűvágásért. Ez gyors tisztítást és időtakarékos késkarbantartást tesz lehetővé.
A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor elejére télen hóeke is felszerelhető. Az olyan tartozékok, mint a kerti henger vagy a mulcsozó ék révén ez a fűnyíró traktor nyáron is segítséget nyújt Önnek más munkáknál is. Az extra nagy méretű, akár 18 colos abroncsok mind felületen és terepen jó tapadást és gyors előrehaladást biztosítanak. A levágott füvet ez a fűnyíró traktor a 220 liter űrtartalmú fűgyűjtő dobozban gyűjti össze. Kényelem szempontjából tovább előnyt kínál mind a csúszásmentes kormánykerék, mind az áttekinthető kezelőelemek.


A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor megvásárlása és alternatív lehetőségek

A T 15-93.9 HD-A Black Edition típusú AL-KO fűnyíró traktor az Ön kedvező árú társa nagyobb gyepek nyírásánál. Kényelmes, hatékony és kiváló eredményeket kínál: vele felfedezheti a fűnyírás szebbik oldalát. Ha kiegészítő mulcsolási funkcióval ellátott fűnyíró traktort keres, akkor a T 13-93.7 HD típusú AL-KO fűnyíró traktort ajánljuk Önnek.
Tippünk: A tartozékok széles választékának köszönhetően a Black Edition változatú AL-KO fűnyíró traktor igazi mindenes, mely télen és nyáron is képes ellátni a feladatait az Ön számára.


Technikai adatok

Gyűjtés igen
Szivató nem
Márka AL-KO
Oldalkidobás nem
Fényszóró 004
Motorhengerek száma 1
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Kijelző módja Nincs
Elektromos indítás igen
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8.5
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T2
Funkciók 2in1
Automata szivatóval felszerelt Nem
Mulcsozás opcionális
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Motor fajta 4 ütemű
Vágómű fajtája Standard
Fűgyűjtővel Igen
Motor típus 024
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Termékvonal Easy
Késkupplung fajtája elektromágneses
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Letöltés 2 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.