Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

TRAKTOR T22-105.3 HD V2 SD SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127693 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Intelligens pilótafülke és G700 sebességváltó
  • Sebességtartó automatika a sima fűnyírásért
  • Lökhárító és öntött tengely alapkivitelben beszerelve
  • Félprofesszionális meghajtó alkatrészek
  • 23" széles gumik a legjobb tapadásért
  • MaxAirflow technológia az optimális fűszállításhoz az extra nagy, 310 literes fűgyűjtő dobozba
  • Jelzőhang a doboz időben történő kiürítéséhez
  • Optimális üléspozíció, kiváló ergonómia, mély átlépés gumibetéttel és bőséges lábtér
  • Lábbal vezérelt hidrosztatika dupla pedállal
  • A fűnyíróasztal kényelmes eltávolítása karbantartáshoz, tisztításhoz és téli üzemeltetéshez

Intelligens kijelző a solo® by AL-KO benzines fűnyíró traktorban T 22-105.3 HD V2 SD

Okos és személyre szabott. Az intelligens kijelző révén a felhasználó mindig mindent láthat: a hatékonyabb munkavégzés, a nagyobb vezetési élmény és a jobb fűnyírás érdekében. A solo® by AL-KO T 22-105.3 HD V2 SD benzines fűnyíró traktort Németországban fejlesztették ki és Ausztriában gyártják. A legjobb minőség és a sok éves gyártási tapasztalat és az innovatív intelligens pilótafülke teszi ezt a fűnyíró traktort tökéletes partnerré a kertjében.

Minden azonnal látható az intelligens kijelző segítségével

Az új intelligens kijelzől a solo® by AL-KO fűnyíró traktor nemcsak forradalmasítja a fűnyírást, hanem sokkal hatékonyabbá teszi munkát. Hogyan működik? Az okostelefont műszerfallá alakítva és a 4-7 hüvelykes okostelefonokhoz alkalmas stabil tartóba helyezve. Hozzon létre Bluetooth kapcsolatot a traktorral, és indítható az intelligens műszerfal. Az akár 8000 m²-es területeken végzett munka során minden fontos adat, mint a sebesség, az üzemanyagszint-mérő, a fűnyírás hatékonysága, a hátralévő és korábban nyírt idő, az összes üzemóra, az akkumulátor töltöttségi állapota, a dőlésszög kijelzője stb. közvetlenül a kijelzőben olvasható. Annak érdekében, hogy az okostelefon mindig használatra készen álljon, a solo® by AL-KO T 22-105.3 HD V2 SD USB töltőcsatlakozóval rendelkezik beépített por- és esővédelemmel. Itt tudhat meg többet az intelligens kijelzőről > olvass tovább

A T 22-105.3 HD V2 SD benzines fűnyíró traktort 11,7 kW-os motor hajtja - nagyon nagy teljesítménytartalékkal. A 105 cm széles, két késes vágóasztal hét magassági fokozatban állítható központilag 30 mm és 90 mm között. Télen a fűnyíróház könnyen eltávolítható karbantartás céljából vagy a traktor hótakarító járműként való használatához. A C-profilú váz különösen robusztus és csavarodásálló, a standard lökhárítóval és a stabil első öntvény tengellyel kombinálva pedig hosszú élettartamot biztosít a fűnyíró traktor számára.

Opcionálisan utólag is felszerelhető elektronikus ürítés a 310 literes fűgyűjtőhöz. A fűnyírás nagy pázsiton is élvezet a 23 colos hátsó kerekeknek és a G700 prémium váltónak köszönhetően, amelyek akár 11 km/órás sebességet tesznek lehetővé, és érezhetetlenné teszik a  gödröket vezetés közben.. A beépített sebességtartó automatika szintén növeli a kényelmet és a hatékonyságot. Egymás mellett elhelyezett előre- és hátrameneti pedálok az intuitív vezetésért. A fűnyírót könnyű tankolni a külső tartálybeöntő nyílásnak köszönhetően. A mély futófelület és a nagy lábtér megkönnyíti a felszállást és a munkát fűnyíró traktorunkkal. A kényelmes ülés fokozatonként egyedileg állítható.

A solo® by AL-KO benzines fűnyíró traktor T 22-105.3 HD V2 SD vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a T 22-105.3 HD V2 SD fűnyíró traktort most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha a nagyobb vágásszélességű és nagyobb motorral rendelkező modellt részesíti előnyben, akkor a T 23-125.2 HD V2 SD fűnyíró traktort ajánljuk (cikkszám: 127653). szakkereskedésünk szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kertjébe szállítását és a használatra kész készülék használati utasítását. > olvass tovább

 

 

Az Ön előnyei

Innovative smart Cockpit

Innovative smart Cockpit

Everything in focus with the new innovative smart Cockpit. Find out more about this comfortable solution at: https://alko-garden.de/smarte-rasentraktoren/

Premium G700 Transmission

Premium G700 Transmission

With its rugged die-cast aluminum housing and improved internal components, the G700 transmission delivers the strongest driving performance in all situations - for a long time.

Maximum efficiency

Maximum efficiency

You achieve maximum efficiency thanks to the high driving and mowing speed, the wide mowing deck, the MaxAirflow technology for the optimum grass transport into the large-volume 310 litre grass catcher box.

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Forward & Reverse Pedals

Forward & Reverse Pedals

Individual pedals for forward and reverse driving provide comfortable, effective and intuitive mowing of the lawn.

Adjustable seat

Adjustable seat

Thanks to the ergonomic, extra-wide driver's seat, even mowing large areas is a pleasure. The seat can easily be adjusted forwards or backwards.
Audible fill level indicator

Audible fill level indicator

The large-volume grass collector box features an audible fill level alert which makes the user aware as soon as the collector is full to capacity.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Wide Tyres

Wide Tyres

The extra large tyres provide optimum traction on any surface and are gentle on the lawn.

Outstanding design

Outstanding design

The striking appearance, the clear lines and the excellent workmanship make our lawn tractors look impressive and eye catching in the garden

LED Headlights

LED Headlights

provide the best working light in the dark. When using the lawn tractor for winter maintenance, they are especially helpful.

Easy Refuelling

Easy Refuelling

Should the tank be empty, the fuel tank can be filled quickly and conveniently via the external fuel filler flap.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 105 CM
Meghajtó típusa Benzines
Motor típus 030
Hengerűrtartalom ccm-ben 656
Teljesítmény kW-ban 11.7 KW
Fordulatszám óra/perc 2450
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztat. G700
Motorhengerek száma 2
Elektromos indítás igen
Fűgyűjtő térfogat liter 310 L
Kapcsolatképesség 004
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 110 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 119 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 251 CM
Kijelző módja smart
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Alkalmas fűfelület m²-ben 8000 QM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Mulcsozás igen
Üzemanyag térfogat liter 8 L
Oldalkidobás nem
Első kerékátmérő coll-ban 16X6.5-8
Hátsó kerék átmérő coll-ban 23X10.5-12
Sebesség előremenetben maxkmh 11 KMH
Sebesség hátramenetben max kmh 5 KMH
Vágómű fajtája Standard
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Gép teljesítmény kW-ban 11.7
Fűgyűjtő telítettség jelző van
GT_CONNECTIVITY_RETROFIT no retrofit kit available
Tempomat benne van Van
Szivató nem
Fényszóró 003
Doboz méret hossza (cm) 222 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Automata szivatóval felszerelt Nem
Vágásszélesség cm-ben 103 CM
GT_STOSSSTANGE yes
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal PREMIUM pro
Használati utasítások Letöltés (5.69MB)
Letöltés (13.95MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (658.61KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.