AL-KO 36 V GTA 4030 SZEGÉLYNYÍRÓ-RÁTÉT

Termék szám: 113614 Csak 5 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Szegélynyíró-rátét az AL-KO 36 V MT 40 Li/MT 36 Li Multitool kerti géphez
  • Nejlonszálas, 30 cm vágási szélességgel dolgozó vágófej
  • Az érintéses automatikának köszönhetően a damil hossza egyszerűen beállítható
  • Könnyű és praktikus – állítható kiegészítő fogantyúval készül

Gyakran vásárolják együtt

29 900 Ft
Ez a termék
26 900 Ft
Csak 2 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

56 800 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

 

Az AL-KO 36 V Multitool (MT 40 Li/MT 36 Li) kerti géphez való könnyű és praktikus szegélynyíró-rátéttel ergonomikusan kaszálhat.

 

 

Az EnergyFlex Multitool a hozzá tartozó praktikus rátéteknek köszönhető rugalmassága és sokoldalú használata miatt vonzó. Változtassa át a Multitool kerti gépet néhány mozdulattal szegélynyíróvá úgy, hogy rászereli a kiegészítő fogantyúval ellátott szegélynyíró-rátétet. Az ívelt nyél és a kiegészítő fogantyú kényelmes és rugalmas munkavégzést tesznek lehetővé. A növényvédő kengyel megakadályozza, hogy szükségtelenül nagy kopásnak tegye ki a damilt a falak és kerítések mentén végzett munka során, segítségével ugyanakkor a virágok és a fűszernövények véletlen levágása is elkerülhető.

 

 

Az AL-KO GTA 4030 szegélynyíró-rátét megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

Az AL-KO GTA 4030 szegélynyíró-rátétet webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Ez a termék tökéletes, ha az ugyanitt kapható AL-KO 36 V Multitool MT 40 (cikkszám: 113611) kerti gépet, ill. annak elődjét az MT 36-os modellt bővíteni szeretné, és erős, hatékony akkumulátoros kaszára van szüksége.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113614
EAN 4003718058499
Nettó súly kg 1.8 KG
Damil utánállítás koppintós
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Vágási szélesség damil (cm) 30 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V

Handle system

Állítható fogantyú igen

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.2MB)
Cikkszám 113349 Csak 1 db van raktáron
5 490 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.