AL-KO FŰNYÍRÓGÉP OLAJ SAE 30 - 0,6 L

Termék szám: 112888 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
 • fűnyíró olaj, négyütemű olaj, négyütemű fűnyíró olaj, űnyíróhoz olaj,
 • Nagyteljesítményű, négyévszakos olaj
 • Kitűnő korrózióvédelem
 • Egész évben használható
 • Viszkozitás: SAE 30
 • Tartalom: 0,6 liter

 • A következő modellekhez:

  • Minden AL-KO fűnyíró
  • Egyéb kerti gépek négyütemű motorral

  Motorolaj négyütemű kerti gépekhez

  Eredeti AL-KO motorolaj fűnyírókhoz és egyéb négyütemű kerti gépekhez. Ez a nagyteljesítményű, csúcsminőségű, négyévszakos motorolaj a SAE 30 viszkozitási osztályba tartozik, és mivel egész évben használható, valamennyi négyütemű fűnyíróhoz ajánlott. Megbízható védelmet nyújt a korrózió ellen, garantálva ezzel a motor hosszú élettartamát.


  Tartozékok vásárlása benzines fűnyírókhoz és egyéb kerti gépekhez

  Vásároljon eredeti AL-KO tartozékokat – itt, a webáruházban vagy szakkereskedésben. Benzines AL-KO kerti gépeihez speciális tartalék késekből, tartalék láncokból, tartalék damilokból és motorolajokból válogathat.

  ...

  Technikai adatok

  Termék szám 112888
  EAN 4003718043952
  Doboz méret hossza (cm) 9.5 CM
  Márka AL-KO

  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.