Forgatott Seprű Fsd 100.5 Solo By solo® by AL-KO

Forgatott Seprű Fsd 100.5 Solo By

Termék szám: 127315
NoStockAndUnderStockNotAloowed,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Front-Scan-Tool für einfache Montage auf Solo von AL-KO Werkzeughalter
  • Nylonborsten
  • Sehr robustes Finish
  • Kehrbreite: 100 cm

    Unsere Werkzeughalter (Frontmäher) sind auch ideal als Frontkehrmaschinen geeignet. Rüsten Sie das Gerät einfach mit dem Frontscanner FSD 100.5 von AL-KO aus.

    Solo Frontend Scanner FSD 100.5 von AL-KO

    Solo von AL-KOs Frontkehrmaschine FSD 100.5 ist einfach am AL-KO Werkzeughalter zu montieren. Mit diesem 100 cm breiten Front-Scan-Tool können Sie große Bereiche wie Höfe oder Parkplätze effizient scannen. Für die Herstellung des Front-Scan-Werkzeugs wurden nur hochwertige Materialien wie Nylon verwendet, um eine lange Lebensdauer zu gewährleisten. P> .

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.