Motoros Kasza Kiegészítő Bca 4235 Power

Termék szám: 127463 Csak 3 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Motorosfűkasza-rátét az MT 42 alapgéphez
  • Damil-/ vágófej a pontos szegélynyírásért és kaszálásért
  • 25,5 cm / 35 cm vágási szélesség az egyedi igények kielégítéséért
  • Erős 550 W-os szénkefe nélküli villanymotor a könnyű haladásért
  • A PowerFlex termékcsaládba tartozó, akkumulátoros MT 42 alapgéppel használva csendes, kibocsátásmentes és független a hálózati áramtól

Gondozza telkét vezeték nélkül, kibocsátásmentesen a BCA 4235 Multitool-rátéttel. Akár vágó-, akár damilfejjel használja, egyedi igényeinek megfelelően alakíthatja a zöld területeket.


A BCA 4235 rátét szegélynyíróvá, ill. motoros kaszává alakítja át az MT 42 alapgépet

Ha rendelkezik a solo® by AL-KO Multitool MT 42 kerti géppel, a BCA 4235 rátét segítségével alakítsa át egyszerűen az alapgépet szegélynyíróvá vagy motoros kaszává. A szerszám nélküli, gyorscserélő rendszernek köszönhetően a rátét egy pillanat alatt kicserélhető.
A gyep széle, a sarkok, valamint a fák és az akadályok körüli pontos nyíráshoz használt precíz damilfej kicserélése a sűrű rétek és pázsitok kaszálásához használt erős fémkésre szintén egyszerűen elvégezhető.
A könnyű, rezgésmentes rátéttel precízen nyírhat és kaszálhat – gerinckímélő testtartásban. Az alapgép akkumulátorról működik, így nagy működési tartományt és nagy mozgási szabadságot élvezhet, anélkül, hogy a kábel hosszára, ill. helyzetére kellene ügyelnie. A rátét csendesen, kibocsátásmentesen használható, és nem igényel sok karbantartást – ezért az érvényes csendrendeletektől függetlenül dolgozhat vele.


A solo® by AL-KO BCA 4235 kasza- és szegélynyíró rátét műszaki leírása

Rendkívül sokoldalú a cserélhető vágófej miatt: A 25,5 cm-es fémkés segítségével könnyen átjut még a legnehezebb terepen és a sűrű füvön is. Azonban egy pillanat alatt a damilfejre is lecserélheti, mely akár 35 cm-es vágási szélességgel, kíméletesen dolgozik. Zöld területeinek egyedi, finom vágásához az érintéses automatika segítségével könnyen, kaszálás közben beállíthatja a damil optimális hosszúságát úgy, hogy a vágófejet a talajhoz érinti.
Az 550 W-os szénkefe nélküli villanymotor kellő teljesítményt biztosít, hogy gyorsan előrehaladhasson. Ez a teljesítmény nemcsak időt takarít meg az Ön számára, hanem a nagyon pontos vágási eredmények elérésében is segít.
A PowerFlex termékcsaládba tartozó MT 42 alapgép akkumulátorának egyetlen feltöltésével akár 120 percig is dolgozhat terhelés alatt. Az üres akkumulátor a praktikus töltővel kb. 2,5 óra alatt feltölthető.


A solo® by AL-KO BCA 4235 kasza- és szegélynyíró rátét megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo® by AL-KO BCA 4235 damil- / vágófej rátétet webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Segítségével kertjének értékes segítőjévé válik a solo® by AL-KO Multitool MT 42 kerti gép.
Ha más feladatokra is használni szeretné a Multitool kerti gépet, akkor alternatív megoldásként a CSA 4220 magassági ágvágót (cikkszám: 127439), ill. a HTA 4245 sövényvágó rátétet (cikkszám: 127438) javasoljuk.

al-ko kasza és szegélynyíró kiegészítő , kasza és szegélynyíró kiegészítő
...

Technikai adatok

Termék szám 127463
EAN 4003718058727
Nettó súly kg 1.9 KG
Menetátmérő (mm) 2 MM
Szárátmérő mm-ben 24 MM
Vágási szélesség damil (cm) 36 CM
Vágási szélesség kés (cm) 26 CM
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO Power 36V
Kompatibilis akkuk 127390

Working area

Alkalmas fűfelület m²-ben 470 QM

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (9.15MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.