AL-KO ENERGY FLEX KASZA KIEGÉSZÍTŐ BCA 4030

Termék szám: 113615 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Motoros kasza rátét az MT 36 Li Multitool alapkészülékhez. A kerti segítőt a biztonságot és rugalmasságot adó védőkorlátos pótfogantyú és a hozzáadott kés és damiltekercs egészíti ki.

Az EnergyFlex termékcsalád tagja. fűkasza kiegészítő ,fűkasza kiegészítők , kasza kiegészítő akció , kasza kiegészítő

Technikai adatok

Vágási szélesség damil (cm) 30 CM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.4
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Akkus család AL-KO ENERGY FLEX 40V max.
Vágási szélesség kés (cm) 23 CM
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
Termékvonal Comfort
K-érték (m/s^2) 1
Márka AL-KO
Meghajtó típusa Akkus
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Nettó súly kg 1.8 KG
Zajszint mért LwA[dB(A)] 93
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.