SMART HOMING RETROFIT-KIT ROBOLINHO

Termék szám: 127699 Csak 6 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Elősegíti a gyors visszatérést a bázisra
  • Energiamegtakarítás a dokkolásig megtett távolság csökkentésével
  • Legfeljebb három készlet helyezhető el a határoló kábelen
  • angle of leaving the loop can be adjusted vis software
  • For robotic mowers Robolinho

AL-KO Quick Homing Kit This retrofit kit is suitable for all AL-KO and solo® by AL-KO Robolinho® robot lawn mowers. Benefit from this set With this Quick Homing Kit, the ruts along the border in your lawn are reduced. The retrofit is placed directly at the desired location on your property. Choose the position of the Quick Homing Kit so that the Robolinho® has a direct and short way back to the base station and save energy. Buy the AL-KO Quick Homing Kit Buy the AL-KO Quick Homing Kit now in our online shop or from one of our specialist dealers in your area.

...

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.