solo by AL-KO POWER FLEX AKKU SZÍJ BTA 42

Termék szám: 127442 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
  • Segít Önnek a munkavégzésben, mivel a fő súlyt az övtáska viseli
  • Ergonomikus hordozórendszer a PowerFlex akkumulátorhoz
  • Csökkenti a gép súlyát, így kevésbé fárasztó a kerti munka
  • Övtáska és vállöv
  • A csomag okostelefon töltéséhez való USB portot és tárolótáskát is tartalmaz

A vállöves övtáska megkönnyíti Önnek a HT 4260 akkumulátoros sövényvágóval és a PowerFlex termékcsaládunkba tartozó CS 4235 akkumulátoros láncfűrésszel való munkavégzést.


A BTA 42 vállöves övtáska

A kényelmes solo by AL-KO övrendszer segítséget nyújt Önnek a HT 4260 PowerFlex akkumulátoros sövényvágóhoz és a CS 4235 PowerFlex akkumulátoros láncfűrészhez. A vállöves övtáska használatával mindkét kerti gépet sokkal egyszerűbb és kényelmesebb kezelni, mivel az akkumulátor súlyát nem kell kézben tartani, hanem eloszlik a vállakon. Az akkumulátor egy tépőzáras táskában helyezkedik el, melyet az övéhez rögzíthet, és egy kábelen keresztül látja el árammal a gépet. Az övtáskát viselheti az oldalán vagy a hátán, és van benne hely az okostelefonnak és egyebeknek is. A szállítási terjedelem tartalmazza a vállövet, az okostelefon töltéséhez való USB portot és a tárolótáskát is.


Vásárolja meg most a BTA 42 vállöves övtáskát

A vállöves övtáskából álló BTA 42 övrendszert webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél vásárolhatja meg.
Az övrendszerre a HT 4260 PowerFlex akkumulátoros sövényvágóval (cikkszám: 127440) és a CS 4235 PowerFlex akkumulátoros láncfűrésszel (cikkszám: 127441) való munkavégzéshez van szü

Technikai adatok

Vállpánt típusa hordszíj vállhevederrel
Akkus család akku felvétele Power Flex
Márka solo by AL-KO
Akkus család solo by AL-KO POWER FLEX 42V max.
Meghajtó típusa Akkus
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.