Tartalék damilfej a GTE termékcsalád elektromos szegélynyíróihoz

Termék szám: 112966 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
 • Tartalék damilfej a GTE termékcsalád elektromos szegélynyíróihoz, damildob szegélynyíróhoz, szegélynyíró damildob

Gyakran vásárolják együtt

27 900 Ft
Szállítható
25 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

58 700 Ft *

Cikkszám 112926 Szállítható
27 900 Ft *
Cikkszám 112928 Csak 5 db van raktáron
20 900 Ft *
Cikkszám 112929 Szállítható
25 900 Ft *
 • Kiváló minőségű nylonszál
 • Ø 1,65 mm (2 x 3 m)
 • Száladagolás koppintó-automatikával
 • Kényelmesen cserélhető
 • Feltekeredésgátlóval

 • A következő modellekhez:

  • GTE 350 Classic elektromos szegélynyíró
  • GTE 450 Comfort elektromos szegélynyíró
  • GTE 550 Premium elektromos szegélynyíró

  Tartalék damilfej elektromos szegélynyíróhoz

  Eredeti AL-KO tartalék damilfej dupla szállal a GTE termékcsalád elektromos szegélynyíróihoz. A kiváló minőségű, kopásálló nylonból készült szál optimális vágási eredményt biztosít; átmérője 1,65 mm. A koppintásos száladagolással a szál használat közben is egyszerűen adagolható. A damilfej kényelmesen, néhány kézmozdulattal kicserélhető. Feltekeredésgátlóval.


  Tartozékok vásárlása elektromos szegélynyírókhoz és egyéb motoros fűkaszákhoz

  Vásároljon eredeti AL-KO tartozékokat – itt, a webáruházban vagy szakkereskedésben. AL-KO szegélynyírójához speciális tartalék damilfejekből, tartalék késekből, motorolajokból, tartalék akkumulátorokból és töltőkből válogathat.

  Technikai adatok

  Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
  Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
  Márka AL-KO
  Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
  Nettó súly kg 2.9 KG

  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.