Benzinmotoros többfunkciós eszköz AL-KO BC 260 MT

Termék szám: 113787 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • A sokoldalú BC 260 MT egy komplett készlet. Az erőteljes benzines kasza sokoldalúan felhasználható a kertben. Egyedileg összeállítható. A következő összeállítási lehetőségek állnak rendelkez
  • Fast&Easy damiltekercs (vágásszélesség 41 cm)
  • magassági ágvágó (vágáshossz 25 cm)
  • sövényvágó (vágáshossz 39 cm)

Szétszedhető szár a könnyű szállításért és a helytakarékos tárolásért. Beleértve a 80 cm szárhosszabítót. Egyszerű kezelés a kényelmes, zárt állítható körfogantyú révé (Loop fogantyú)

Nem számít, milyen munkát végez a kertben – többfunkciós eszközünkkel egy rugalmas, erős segítője van.

Technikai adatok

Vágási szélesség damil (cm) 41
Lánckenés automatikus
Lánchossz cm-ben 25
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Termékvonal Comfort
Osztott szár igen
Meghajtó típusa Benzines
Vágási szélesség kés (cm) 25
Hengerűrtartalom ccm-ben 26
Márka AL-KO
Teljesítmény kW-ban 0.75
Motor fajta 2 ütemű
Láncfeszítés szerszámmal
Teljesítmény lóerőben 1
Kés típus gyémánt csiszolt
Szárátmérő mm-ben 26
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Olajszállítás-szabályzás igen
Vágóhossz mm-ben 390
Szivató igen
Automata szivatóval felszerelt Igen
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.