Motoros Kasza Bc 1000 E

Termék szám: 112923 Csak 8 db van raktáron

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 112923
44 900 Ft
Ez a termék

Az összes termék teljes ára

48 890 Ft *

a legjobb elektromos fűkasza,akciós elektromos fűkasza,al ko bc 1000 e elektromos fűkasza damilfej,al ko elektromos fűkasza,al-ko bc 1000 e elektromos fűkasza,al-ko bc 1000 e elektromos fűkasza,al-ko elektromos fűkasza bc 1000 e benzines vagy elektromos fűkasza,elektromos damilos fűkasza,elektromos fűkasza,elektromos fűkasza akció, elektromos fűkasza al ko Elektromotoros kasza szétszedhető, hajlított alumínium karral és állítható fogantyúval.

Technikai adatok

Vágási szélesség damil (cm) 35
Meghajtó típusa Elektromos
K-érték (m/s^2) 1
Vágási szélesség kés (cm) 23
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
Szárátmérő mm-ben 25
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.3
Damil utánállítás koppintós
Osztott szár igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Termékvonal Premium
Pótórsó felvétel nem
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Márka AL-KO
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.