Motoros Kasza Bc 1000 E

Termék szám: 112923 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
a legjobb elektromos fűkasza,akciós elektromos fűkasza,al ko bc 1000 e elektromos fűkasza damilfej,al ko elektromos fűkasza,al-ko bc 1000 e elektromos fűkasza,al-ko bc 1000 e elektromos fűkasza,al-ko elektromos fűkasza bc 1000 e benzines vagy elektromos fűkasza,elektromos damilos fűkasza,elektromos fűkasza,elektromos fűkasza akció, elektromos fűkasza al ko Elektromotoros kasza szétszedhető, hajlított alumínium karral és állítható fogantyúval.

Technikai adatok

Vágási szélesség damil (cm) 35 CM
Nettó súly kg 3.9 KG
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Osztott szár igen
Damil utánállítás koppintós
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Meghajtó típusa Elektromos
Termékvonal Premium
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
K-érték (m/s^2) 1
Vágási szélesség kés (cm) 23 CM
Bruttó súly kg 4.9 KG
Márka AL-KO
Szárátmérő mm-ben 25 MM
Pótórsó felvétel nem
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.3
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.