FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 700 W SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127569 Szállításra kész
8% Spórol 359 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Teljesen automatikus vágás 700 m² területig. Csöndes működés 60 dB-el(A)
  • A biztonsági érzékelő véd a sérüléstől és a lopástól
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Használata nagyon egyszerű az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül a <b>WLAN hálózatán.</b> A Gateway átjáró és a Dongle antenna már nem szükséges
  • Nagy mozgékonyság és kis súly. 60 cm átjárókon is átfér
  • Hatékony dupla késes vágómű. 45%-os kapaszkodó képesség a nagy tapadású kerekeknek köszönhetően

Gyakran vásárolják együtt

359 900 Ft 329 900 Ft
Ez a termék
55 900 Ft
Szállítható
6 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

392 790 Ft *


Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 700 W robotfűnyíró teljesen automatikusan ápolja az Ön kertjét. Az okos kert rendszerhez való intelligens összeköttetésnek köszönhetően nem csak megbízhatóan vágja a füvet, hanem emellett még sok szabadidőt is biztosít.

Anbindung: Mit dem neuen App-fähigen Robolinho® Mähroboter wird der Garten intelligent gepflegt und Smart Garden Realität. Csatlakozás: Az új applikáció képes Robolinho® -val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás: AL-KO inTouch applikációval WiFi-n vagy Amazon Alexa-n keresztül lehet.


A fűnyíró csoda okos kert összeköttetéssel - Robolinho® 700 W robotfűnyíró

A Robolinho® 700 W fűnyírórobotot Németországban mérnökeink tervezték és szakembereink Ausztriában gyártották – így biztosítjuk az AL-KO Gardentech-nél, hogy vevőinknek a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia megbízhatóvá teszik a Robolinho®-t és így hatékony segítővé válik a mindennapi gyepápolásban. A robot fűnyíró telepítése nagyon egyszerű, mind a bázis állomás, mind az okos kert ( Smart Gardening ) összeköttetés gyorsan készen áll a használatra. Kifinomult software és az ösztönös kezelés megkönnyíti a gyepápolást , amikor és ahol Ön szeretné.


Robolinho® 700 W robotfűnyíró technikai adatai

Robolinho® 700 W -vel az intelligens gyepápolás és a Smart Gardening, okos kert valósággá válik: a telepített hardwernek köszönhetően inTOUCH alkalmazással történő egyszerű kapcsolat gond nélkül lehetséges. Az egész kényelmesen WIFI-n keresztül működik. A csendes és károsanyag kibocsátás mentes működés biztosítja a kényelmes használatot, amely az energiáját egy 5 Ah / 25,2 V erősségű és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátortól kapja. Ezáltal az AL-KO robotfűnyírót akár ünnepnapokon vagy éjszaka is gond nélkül üzemeltetheti. A kifinomult mozgástechnológia a 22 cm-es vágószélességgel párosítva gondoskodik a hatékony gyepápolásról akár 700 m² területig. Az akadályok, mint pl. a fák vagy egy 45%-os emelkedő nem jelent problémát a robotfűnyírónak. A dupla késes vágómű megfordítható késekkel a 4-szer hosszabb élettartamért. Vegye figyelembe: solo by AL-KO robotfűnyíró vásárlásakor a talajszög és a határoló kábel nem része a szállítási csomagnak.
Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. Az AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer - DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért a Robolinho® 700 W-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani . A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.


Robolinho® 700 W robotfűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásároljon Robolinho® 700 W fűnyírórobotot egyszerűen a web shopunkból vagy keresse meg az Önhöz eső legközelebbik kereskedőt. Szakkereskedőink segítenek a komplett telepítésben. A Robolinho® 700 W környezetbarát támogatást nyújt a gyep ápolásához. 1200 m² nagyságú gyepfelülete van? Akkor Önnek a solo by AL-KO Robolinho® 1200 W robotfűnyírót ajánljuk.


Előnyünk az Ön számára

Smart Garden kapcsolat: Az új applikáció képes Robolinho® -val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás: az AL-KO inTouch alkalmazáson a WLAN házi hálózatán és az Amazon Alexán keresztül lehetséges.


Kétéves gyártó garanciák magába foglalja a gép akkumulátorát is. Vásárlás dátuma: 2017.06.01-től.

AL-KO okos kert (Smart Garden): AL-KO inTOUCH alkalmazással(Google Play-Store / Apple App-Store) >) WLAN-on keresztül okos telefonnal vagy tablettel irányítható a robotfűnyíró. > tovább olvas

akciós robotfűnyíró ,al ko robolinho ,al ko robolinho 700 W ,al ko robolinho 700 w ,al ko robotfűnyíró ,al-ko robolinho kerti robotfűnyíró ,legjobb robotfűnyíró ,legjobb robotfűnyíró 700 ,okos robotfűnyíró ,robot robotfűnyíró

Technikai adatok

Vágásszélesség cm-ben 22.0
Zajszint mért LwA[dB(A)] 56.0
Belső akku min. töltési ideje 50.0
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
Vágómélység min/max (mm) 22.0
Tartozékok a száll. csomagban 119461
Márka solo by AL-KO
Akku (belső) min. működ. Idő 60.0
Alkalmas fűfelület m²-ben 0.0
Akku kapacítás ( belső ) Ah 2.5
Akku ( belső ) feszültség V 18.0
Esőérzékelő Van
GT_SMART_PARTNER_INTEGRATIONEN 002, 003
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
Kések száma 2.0
Zajszint garantált LwA[db(A)] 60.0
Termékvonal Premium
Max.emelkedőképesség %-ban 45.0
Belépési pontok száma 3.0

Alkatrészek

Az áttekintésben megtalálja az összes elérhető pótalkatrészt az AL-KO kerti eszközökhöz. A cikkszámmal gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges pótalkatrészeket.

Kívánság lista
details