Robotfűnyíró AL-KO Robolinho® 1150 W

Termék szám: 119965 Csak 10 db van raktáron
7% Spórol 359 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Használata nagyon egyszerű az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül a <b>WLAN hálózatán.</b> A Gateway átjáró és a Dongle antenna már nem szükséges.
  • Teljesen automatikus vágás 1000 m² területig. Csöndes működés 60 dB-el(A)
  • A biztonsági érzékelő véd a sérüléstől és a lopástól
  • Egyszerű telepítés és használat
  • li>Hatékony dupla késes vágómű. 45%-os kapaszkodó képesség a nagy tapadású kerekeknek köszönhetően
  • Nagy mozgékonyság és kis súly. 60 cm átjárókon is átfér
  • A határolókábelt (150m) és a talajszögeket (180 db) tartalmazza a szállítási csomag

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 1150 W robotfűnyíró teljesen automatikusan ápolja az Ön kertjét. Élvezze a szabadidőt, mialatt a robotfűnyíró az okos kert összeköttetéssel hatékonyan levágja a füvet.

Csatlakozás: Az új applikáció képes Robolinho® -val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás: AL-KO inTouch applikációval WiFi-n vagy Amazon Alexa-n keresztül lehet.


A fűnyíró csoda okos kert összeköttetéssel - Robolinho® 1150 W robotfűnyíró

A Robolinho® 500 W fűnyírórobotot Németországban mérnökeink tervezték és szakembereink Ausztriában gyártották – így biztosítjuk az AL-KO Gardentech-nél, hogy vevőinknek a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia megbízhatóvá teszik a Robolinho®-t és így hatékony segítővé válik a mindennapi gyepápolásban. A robot fűnyíró telepítése nagyon egyszerű, mind a bázis állomás, mind az okos kert ( Smart Gardening ) összeköttetés gyorsan készen áll a használatra. Kifinomult software és az ösztönös kezelés megkönnyíti a gyepápolást , amikor és ahol Ön szeretné.


Robolinho® 1150 W robotfűnyíró technikai adatai

Robolinho® 1150 W -vel az intelligens gyepápolás és a Smart Gardening, okos kert valósággá válik: a telepített hardwernek köszönhetően inTOUCH alkalmazással történő egyszerű kapcsolat gond nélkül lehetséges. Az egész kényelmesen WIFI-n keresztül működik. A csendes és károsanyag kibocsátás mentes működést a 60 dB elektromotor adja, amely az energiáját egy 5 Ah / 25,2 V erősségű és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátortól kapja. Ezáltal az AL-KO robotfűnyírót akár ünnepnapokon vagy éjszaka is gond nélkül üzemeltetheti. A kifinomult mozgástechnológia a 22 cm-es vágószélességgel párosítva gondoskodik a hatékony gyepápolásról akár 1000 m² területig. Az akadályok, mint pl. a fák vagy egy 45%-os emelkedő nem jelent problémát a robotfűnyírónak.
Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. Az AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer - DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért a Robolinho® 500 W-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani . A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.


Robolinho® 1150 W robotfűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásároljon Robolinho® 1150 W fűnyírórobotot egyszerűen a web shopunkból vagy keresse meg az Önhöz eső legközelebbik kereskedőt. Szakkereskedőink segítenek a komplett telepítésben. A Robolinho® 1150 W környezetbarát támogatást nyújt a gyep ápolásához. 500 m² nagyságú gyepfelülete van? Akkor Önnek az AL-KO Robolinho® 500 W robotfűnyírót ajánljuk.


h3> Előnyünk az Ön számára

Smart Garden kapcsolat: Az új applikáció képes Robolinho® -val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás: az AL-KO inTouch alkalmazáson a WLAN házi hálózatán és az Amazon Alexán keresztül lehetséges.


Kétéves gyártó garanciák magába foglalja a gép akkumulátorát is. Vásárlás dátuma: 2017.06.01-től

AL-KO okos kert (Smart Garden): AL-KO inTOUCH alkalmazással(Google Play-Store / Apple App-Store) WLAN-on keresztül okos telefonnal vagy tablettel irányítható a robotfűnyíró. > tovább olvas

> weiterlesen

akciós robotfűnyíró ,al ko robolinho ,al ko robolinho 1150 W ,al ko robolinho 1150 w ,al ko robotfűnyíró ,al-ko robolinho kerti robotfűnyíró ,legjobb robotfűnyíró ,legjobb robotfűnyíró 2020 ,okos robotfűnyíró ,robot robotfűnyíró

Technikai adatok

Termékvonal Premium
Vágásszélesség cm-ben 22.0
Zajszint garantált LwA[db(A)] 60.0
Max.emelkedőképesség %-ban 45.0
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
Akku ( belső ) feszültség V 25.2
Zajszint mért LwA[dB(A)] 58.0
Belépési pontok száma 3.0
Vágómélység min/max (mm) 25.0
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
GT_SMART_PARTNER_INTEGRATIONEN 002, 003
Akku kapacítás ( belső ) Ah 5.0
Tartozékok a száll. csomagban 119461
Belső akku min. töltési ideje 100.0
Alkalmas fűfelület m²-ben 0.0
Akku (belső) min. működ. Idő 100.0
Kések száma 4.0
Nettó súly kg 12.3
Márka AL-KO
Esőérzékelő Nincs

Alkatrészek

Az áttekintésben megtalálja az összes elérhető pótalkatrészt az AL-KO kerti eszközökhöz. A cikkszámmal gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges pótalkatrészeket.

Kívánság lista
details