AL-KO EASY FLEX AKKUS SZEGÉLYNYÍRÓ GT 2000

Termék szám: 113701 Szállításra kész
10% Spórol 41 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • Könnyű, kedvező árú szegélynyíró az EasyFlex akkus családból
  • Egyszerű, vezeték és kibocsátás nélküli kezelés. Független az áramtól és a benzintől
  • Kényelmes munkavégzés a kis súlynak köszönhetően
  • 20 V / 2,5 Ah lítium-ion akkumulátor: rövid töltési idő, hosszú élettartam
  • Akkuval és töltővel együtt
  • Állítható növényvédő kengyellel

Embert és környezetet kímélő szegélynyírás: a „fűnyírás” területén előforduló bármely pázsit szélének és sarkainak nyírásában bajnoknak számító AL-KO szegélynyírók segítségével, halkan és szennyezőanyagok kibocsátása nélkül.


AL-KO GT 2000 akkumulátoros szegélynyíró – gondtalan gyepgondozás kezdőknek az EasyFlex családból

Az AL-KO GT 2000 szegélynyíró a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott tökéletes nyírási eredmények miatt meggyőző. A praktikus akkumulátoros szegélynyíró szennyező anyagok kibocsátása nélkül és rendkívül halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. A kis súly valamint az állítható kiegészítő fogantyúval történő működtetés megkönnyíti a kertben végzett munkát.


AL-KO GT 2000 akkus szegélynyíró technikai adatai

Az AL-KO GT 2000 lítium-ion akkumulátoros szegélynyíró, mely akkumulátorral együtt is csak 1,9 kg súlyú és ergonomikusan állítható kiegészítő fogantyúval van ellátva, rendkívül mobilis, könnyen kezelhető segítője minden kerttulajdonosnak. A 25 cm vágószélességű, rugalmas, forgatható damilfej pontos nyírást biztosít a gyep szélén, a bokrok alatt és a falak mentén. A hosszú élettartamú, 20 V-os lítium-ion akkumulátor kb. 50 perc alatt feltölthető. Automatikus damil-utánadagolás. Az állítható növényvédő kengyel védi a virágokat és a növényeket és megakadályozza a falak és a kerítések mentén a nagy damilkopást.
Élvezze a szabadságot: az AL-KO kompakt, akkumulátoros szegélynyírója ideális a kezdőknek. A rendkívül halk működésnek köszönhetően nem zavarja szomszédjait – a nap bármely szakában nyírhat, a szigorú csendrendeletektől függetlenül.
Egy akkumulátor, számtalan kerti gép: a GT 2000 az EasyFlex akkumulátoros kerti gépek családjának tagja. Ha már rendelkezik EasyFlex géppel, akkor ezeket probléma nélkül használhatja. Előnyünk az Ön számára: Kétéves gyártó garanciánk az akkumulátorra is vonatkozik.
Megjegyzés: Az akkumulátoraink esetében megadott lenyírható felületek és működési idők függhetnek az adott gyep tulajdonságaitól (a fű magassága, sűrűsége, a nedvesség mértéke stb.).


AL-KO GT 2000 szegélynyíró vásárlása és alternatívák

Az AL-KO GT 2000 szegélynyírót megvásárolhatja webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőinktől. Ez egy tökéletes termék, ha egy könnyű és praktikus szegélynyírót keres. Ha nagyobb területek vagy nehezebben nyírható helyek nyírásához keres akkumulátoros szegélynyírót, akkor Önnek az AL-KO GT 4030 típust ajánljuk.


Előnyünk az Ön számára

Hátom éves gyártó garanciánk magába foglalja a gép akkumulátorát is. Vásárlás dátuma: 2017.06.01-től

akkumulátoros kézi szegélynyíró ,akkus szegélynyíró ,akkus szegélynyíró akció akkumulátoros szegélynyíró szett,akkus szegélynyíró szett

Technikai adatok

Vágási szélesség damil (cm) 25 CM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Osztott szár nem
Max.működési idő 2.5Ah percben 40 MIN
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 73
Márka AL-KO
Forgatható vágófej nem
Termékvonal Easy
Kompatibilis akkuk 113559, 113698
Damil utánállítás automatikus
Szárátmérő mm-ben 25 MM
K-érték (m/s^2) 2
Akkus család AL-KO EASY FLEX 20V max.
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Töltési idő 2.5Ah percben 50 MIN
Bruttó súly kg 1.8 KG
Pótórsó felvétel nem
Teleszkópos kar nem
Nettó súly kg 1.5 KG
Meghajtó típusa Akkus
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.