Elektromotoros kasza AL-KO GTE 450 Comfort

Termék szám: 112929 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • Precise work with the swivelling / tilting cutting head
  • Safe handling thanks to perfect balance
  • 30 cm Working Width
  • Ease of use with handle adjustment and automatic tapping

Gyakran vásárolják együtt

24 900 Ft
Ez a termék
52 900 Ft
Csak 7 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

77 800 Ft *

al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 450,al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 450 al-ko elektromos szegélynyíró,elektromos kézi szegélynyíró,elektromos szegélynyíró,elektromos szegélynyíró akció kerti szegélynyíró,kertészeti szegélynyíró,kézi szegélynyíró,legjobb szegélynyíró,szegélynyíró,szegélynyíró akció szegélynyíró kézi,szegélynyíró ár,al ko szegélynyíró Erőteljes motoros kaszák. Funkcionális és szép formaterv. Szétszedhető karral,damilfejjel.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 30
Márka AL-KO
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Damil utánállítás koppintós
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Osztott szár nem
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Forgatható vágófej igen
Teleszkópos kar igen
Pótórsó felvétel igen
Termékvonal Comfort
Motorteljesítmény wattban 450
K-érték (m/s^2) 2
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Meghajtó típusa Elektromos
Rezgés érték ahw (m/s^2) 3.15
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.