Elektromotoros kasza AL-KO GTE 450 Comfort

Termék szám: 112929 Szállításra kész

Gyakran vásárolják együtt

25 900 Ft
Ez a termék
47 900 Ft 41 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

67 800 Ft *

al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 450,al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 450 al-ko elektromos szegélynyíró,elektromos kézi szegélynyíró,elektromos szegélynyíró,elektromos szegélynyíró akció kerti szegélynyíró,kertészeti szegélynyíró,kézi szegélynyíró,legjobb szegélynyíró,szegélynyíró,szegélynyíró akció szegélynyíró kézi,szegélynyíró ár,al ko szegélynyíró Erőteljes motoros kaszák. Funkcionális és szép formaterv. Szétszedhető karral,damilfejjel.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 30 CM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 3.15
Osztott szár nem
Márka AL-KO
Pótórsó felvétel igen
Forgatható vágófej igen
Nettó súly kg 2.9 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Teleszkópos kar igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Bruttó súly kg 3.7 KG
Meghajtó típusa Elektromos
K-érték (m/s^2) 2
Damil utánállítás koppintós
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Termékvonal Comfort
Motorteljesítmény wattban 450 W
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.