Benzinmotoros talajlazító Solo by AL-KO 518

Termék szám: 127375 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Nincs mindenütt konnektor, ahol talajlazítást kell végezni ? A benzinnel működő 518-as modellel ez nem probléma. Az erőteljes Honda motornak köszönhetően a 15 dupla acélpengés késhenger könnyedén behatol a gyepbe és alaposan eltávolítja a gyepfilcet, valamint a moha és növényi maradékot. HONDA GX 160, 4,4LE, 36cm, 0-25mm munkamélység beállítás fokozatmentesen, fém ház, összecsukható tolókar, golyóscsapágyazott kerekek 15 késes talajlazító ,al ko talajlazító ,al ko talajlazító ,al-ko 36 cm talajlazító ,altalajlazító , talajlazító és talajlazító , talajlazító gép ,gyepszellőztető vagy talajlazító , talajlazító ,talajlazítás otthon ,talajlazító eszköz talajlazító gyepszellőztető ,talajlazító webshop ,talajlazítók, benzines talajlazító ,benzines talajlazító

Technikai adatok

Fűgyűjtő anyaga Szövet
Szivató nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Motorhengerek száma 1
Összecsukható tolókar igen
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Állítható magasságú szár igen
Motor fajta 4 ütemű
Motor típus Honda GP 160
Termékvonal Comfort
Golyóscsapágyas kerekek igen
Levegőztetés lehetséges nem
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Meghajtó típusa Benzines
Fűgyűjtővel Igen
Márka solo by AL-KO
Elektromos indítás nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.