Elektromos talajlazító AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Termék szám: 113465 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Egész évben ápolt pázsitot biztosít a talajlazítást és szellőztetést is végző készülék. A talajlazító henger alaposan eltávolítja az elszáradt fűcsomókat és más növénymaradványokat. Kímélő á
  • nagy, 55 literes fűgyűjtő zsákkal együtt
  • gyors, szerszám nélküli hengercsere
  • kényelmes fogantyú
  • Helytakarékos tárolás és szállítás a kétszer behajtható tolókarral
  • hatékony munkát adó erős 1500 wattos motor
  • 5-szörrös központi mélységállítás
  • 3inone function: Talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés
20 késes talajlazító eladó ,al ko gyepszellőztető talajlazító ,al ko talajlazító ,al-ko comfort 36 e combi care talajlazító és gyepszellőztető ,altalajlazító ,elektromos talajlazító és gyepszellőztető ,gyepszellőztető talajlazító ,gyepszellőztető talajlazító gép ,gyepszellőztető vagy talajlazító ,gyepszellőztető és talajlazító ,talajlazítás otthon ,talajlazító eszköz talajlazító gyepszellőztető ,talajlazító webshop ,talajlazítók, talajlazító és gyepszellőztető kombi gép,

Technikai adatok

Zajszint garantált LwA[db(A)] 94
Összecsukható tolókar igen
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 36
Fűgyűjtő térfogat liter 55
Márka AL-KO
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 81
Termékvonal Comfort
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Motorteljesítmény wattban 1500
Meghajtó típusa Elektromos
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Zajszint mért LwA[dB(A)] 90
Rezgés érték ahw (m/s^2) 3
Vágómagasság beállítás Központi, 5 fokozatban
Munkaszél. talajlazítás (cm) 36
Acélkések száma függőlegesen 20
Hátsó kerékátmérő mm-ben 160
Első kerékátmérő mm-ben 140
Alkalmas fűfelület m²-ben 800
Levegőztetés lehetséges igen
Talajlazító henger szám 44
Golyóscsapágyas kerekek nem
Fűgyűjtővel Igen
Állítható magasságú szár igen
K-érték (m/s^2) 1
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 4
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.