Házi Vízellátó Hw 4000 Fcs

Termék szám: 112849 Csak 6 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás

Gyakran vásárolják együtt

104 900 Ft
Ez a termék
Cikkszám 110795 Részletek
17 900 Ft 16 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

121 800 Ft *

al-ko házi vízellátó alkatrészek ,házi vízellátás fúrt kútból ,házi vízellátás kútból ,házi vízellátó ,házi vízellátó akció ,házi vízellátó szivattyú ,házi vízellátó szivattyúk ,házi vízellátó ár ,házi vízellátók ,szivattyú házi vízellátó, al ko hw 4000 fcs ,al-ko hauswasserwerk hw 4000 fcs ,al-ko hw 4000 fcs ,al-ko hw 4000 fcs comfort ,alko hw 4000 fcs comfort ,hw 4000 fcs ,hw 4000 fcs comfort Rendkívül egyszerű telepítés. Megbízható, halk üzem. Beépített szárazon futás elleni védelem . Beépített XXL szűrő.

Technikai adatok

Nyomástartály térfogata (l) 17 L
Kikapcsolási nyomás bar 3.5 BAR
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szűrő van
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Max.nyomás bar-ban 3.8 BAR
Nyomásjelző Nyomásmérő
Termékvonal Comfort
max.emelési magasság méterben 45 M
Zajszint mért LwA[dB(A)] 74
Bekapcsolási nyomás bar 2 BAR
Nettó súly kg 17.9 KG
Márka AL-KO
Bruttó súly kg 21 KG
Max. szállítási mennyiség l/h 4000 LPH
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Nyomás kapcsoló mechanikus
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Motorteljesítmény wattban 1000 W
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Szűrő kulcs van
Szárazonfutás elleni védelem nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.