AL-KO HÁZIVÍZELLÁTÓ AUTOMATA HWA 3600

Termék szám: 113799 Csak 5 db van raktáron
6% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 71 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Automatikus, elektronikusan vezérelt használativíz-ellátás beépített szárazon futás elleni védelemmel
  • Tartósan tömör és hosszú élettartamú az axiális tengely kerámiatömítése révén
  • Erős szívóhatás és hatékony vízfolyás a beépített Venturi-rendszerrel
  • Hosszú élettartam az üvegszál-erősítésű szivattyúház révén
  • Könnyű szállítás az ergonomikus markolatnak köszönhetően
  • Nagy előszűrő a szennyeződések ellen
  • Autonóm működés állandó nyomás mellett

Gyakran vásárolják együtt

71 900 Ft 67 900 Ft
Ez a termék
19 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

87 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

 

A HWA 3600 Easy házi vízellátó automata számtalan kényelmi jellemzőt, valamint különösen erős, hosszú élettartamú és energiatakarékos öntözési technológiát kínál a nagyobb kertek számára.

 

 

AL-KO által szabadalmaztatott HWA 3600 Easy házi vízellátó automata

 

Öntözővizet szeretne virágaihoz, gyepéhez és kertjéhez teljesen kényelmesen egy kútból, tóból vagy ciszternából vételezni? Szeretne költségtakarékosan, állandó nyomás mellett üzemeltetni a mosógépét vagy a zuhanyzóját? Szeretné kerti öntözőkkel öntözni a kertjét? Akkor házi vízellátó automatáink pontosan megfelelőek az Ön számára. Ideális segítők az Ön háza és kertje körüli folyamatos öntözéshez. Ráadásul csupán néhány kézmozdulattal telepíthetők, és halkan, hatékony végzik a munkájukat. Erős szívóhatás és hatékony vízfolyás a beépített Venturi-rendszerrel.

 

HWA 3600 Easy típusú AL-KO házi vízellátó automata műszaki leírása

 

A legfeljebb 38 m-es szállítási magasság és a legfeljebb 8 m-es önfelszívási magasság révén a vízszivattyú különösen változatosan használható. Legyen szó akár föld feletti tartályról, akár esővíz-gyűjtő hordóról vagy mélyen fekvő kútról – az azonnal üzemkész és akár 3600 l/óra mennyiségű víz szállítására képes szivattyú bármilyen helyzetben meggyőző. A nagyobb szennyeződések miatti károk elkerülése érdekében a szivattyú hatékony és nagy méretű szűrővel van ellátva, mely könnyen tisztítható, és ezért sokáig használható.
A HWA 3600 Easy típusú AL-KO házi vízellátó automata hatékony, 850 W teljesítményű szívórendszere gondoskodik arról, hogy a szivattyú gyorsan használható legyen. Energiahatékony, szárazon futás elleni védelemmel ellátott, miközben állandó nyomáson működik. A nagy felfekvési felület stabilitást biztosít a szivattyú számára. A tömlőcsatlakozók megfelelnek a szokásos, 1 colos szabványos méretnek, így a már rendelkezésre álló anyagok is probléma nélkül kombinálhatók a szivattyúval.
Megjegyzés: Ez a házi vízellátó automata nem használható ivóvízhez, csak 35 °C alatti hőmérsékletű használati vízhez és klóros vízhez (medencevíz). Hasonlóképpen nem használható sós vízhez, agresszív vegyszereket vagy homokot tartalmazó vízhez.

 

HWA 3600 Easy típusú AL-KO házi vízellátó automata vásárlás és alternatívák

 

Vásárolja meg a HWA 3600 Easy típusú AL-KO házi vízellátó automatát egyszerűen a webáruházunkban, vagy keressen szakkereskedőt az Ön közelében. Hatékony segítség a kutakból, ciszternákból, esővízgyűjtő hordókból, de akár tavakból és medencékből történő mobil öntözéshez és vízelvezetéshez.
Még alternatív lehetőségeket keres? Nálunk számos további kerti és vízszivattyút találhat, melyek pontosan az Ön kertjéhez illenek.

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113799
EAN 4003718060836
Max. szállítási mennyiség l/h 3600 LPH
max.emelési magasság méterben 38 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 3.8 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 8.1 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 21.5 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 19.5 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 35.5 CM
Bruttó súly kg 9 KG
Szűrő van
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
Vezetékhossz m-ben 1 M
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Engine

Motorteljesítmény wattban 850 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.73MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.5MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.