Erőteljes öntözés, nagy hatásfokkal

A kerti szivattyúk leginkább pázsit és virágágyások öntözésére valók. Ezen túlmenően alkalmasak csapvíz és esővíz átszivattyúzására is. Mivel nagy nyomást építenek fel, így öntözőfejek és kerti zuhany működtetésére is ideálisak. Az AL-KO szivattyúk kitűnnek magas hatásfokukkal, valamint csendes üzemükkel, így nem zavarják Önt a működésük során. A felhasznált anyagok és a beépített motor hosszú élettartamot garantál. A vízszállítási adatok magukért beszélnek. A magas szintű kényelmet és biztonságot a minden modellt jellemző széles talp, a bizonyos típusokban megtalálható szárazon futás védelem, elektronikus motor felügyelet, nemesacél hidraulika fedél, beépített XXL-es előszűrő és visszacsapó szelep garantálja. A felszereltség modellfüggő.

Mehr Infos >

Termékszűrő


2 termékek találása
Cikkszám 113563B Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 117 900 Ft 84 900 Ft
Cikkszám 112838B Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 44 900 Ft 31 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Umfassender Schutz

Teljeskörű védelem

A beépített szárazon futás elleni védelem hatékonyan védi a szivattyút víz kimaradásakor a fellépő károktól. A könnyen tisztítható XXL méretű szűrő optimális védelmet biztosít a szennyeződések ellen.

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Schnelle Installation

Telepítés pillanatok alatt

A szűrőkbe épített visszacsapó szelepnek köszönhetően az AL-KO kerti szivattyúk különösen gyorsan szívják fel a vizet és egyszerűen üzembe helyezhetők.

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Selbstansaugende Gartenpumpen

Önfelszívó

Mindegy, hogy kút, ciszterna vagy esővízgyűjtő - az AL-KO kerti szivattyúk a beépített Jet-System-nek köszönhetően a lehető legrövidebb idő alatt könnyedén szívni kezdik a vizet, így mindig azonnal bevetésre készek.

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Fördertechnik

Magas hatásfok, halk üzemmód

A nagy nyomású ötlépcsős szállítórendszer 30%-nál is magasabb hatásfokának köszönhetően a Jet 6000/5 Premium kerti szivattyú nemcsak bámulatosan hatékony, hanem 73 dB (A) zajszintjével kellemesen csendesnek is számít. A szivattyú akár a rendkívüli 6 bar (60 m) magas nyomásra is képes, maximális szállítási teljesítménye ekkor 6000 l/óra.

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Robustes Gehäuse

Strapabíró és karbantartásmentes

Az AL-KO kerti szivattyúk háza választhatóan rozsdamentes acélból (Inox) vagy üvegszál erősítésű műanyagból készül. Az anyagválasztás miatt a szivattyúk rendkívül strapabírók és hosszú élettartamúak. A csatlakozó csavarszerelvény sárgaréz betétei biztos csatlakozást garantálnak a hagyományos G 1” menetekhez.

AL-KO Gartenpumpen Vorteile | Venturi-System

Beépített Venturi rendszer

Magas szívóképesség és hatékony vízszállítás a beépített Venturi rendszernek köszönhetően. (Nem minden szivattyúnál.)

AL-KO Heckenscheren | Produktlinien
Kerti szivattyúink

A kerti szivattyúk biztosítják a kényelmes és biztonságos öntözést locsolópisztollyal, öntözőfejekkel és esőztetőkkel. Könnyen kezelhetőek, mobilisan használhatóak és gondoskodnak a nagy nyomásról a nagyobb távolságokra történő locsolás esetén is. A 8 méteres szívómélység sem okoz problémát számukra. 

A beépített szárazon futás védelem megóvja a szivattyút a vízhiány esetén előforduló károktól. A könnyen tisztítható XXL-es szűrő védi a szivattyú belsejét  a keletkező szennyeződésektől. A többlépcsős szállítórendszerrel rendelkező AL-KO kerti szivattyúk, mint a  Jet 6000/5 Premium működés közben különösen csendesnek számítanak. A beépített Venturi rendszerrel rendelkező szivattyúk, mint a Jet 3600 erős szívóhatásukkal és hatékony vízáramlásukkal győzik meg az embert.

Tesztelve és a teszten „nagyon jó” minősítést szerzett: kerti szivattyú AL-KO Jet 6000/5 Premium , Heimwerker Praxis (05/2013): nagyon jó (1,4)

Nálunk megtalálja:

| Prémium kerti szivattyúk 
Különösen halk és energiatakarékos szivattyúk

| Comfort kerti szivattyúk 
Beépített szárazon futás elleni védelemmel és XXL-es szűrővel

| Classic kerti szivattyúk 
Robosztus, erőteljes, beszálló kategóriás szivattyúk

AL-KO Heckenscheren | Gürtel für Akku-Heckenscheren

Az Ön igényeinek megfelelő szivattyú

Premium kerti szivattyúk
| Integrált XXL méretű előszűrő
| Beépített szárazon futás elleni védelem
| Nagy teljesítményű és energiatakarékos
| Különösen halk

Comfort kerti szivattyúk
| Beépített szárazon futás elleni védelem
| Integrált XXL méretű előszűrő
| Nagy teljesítményű és megbízható

Classic kerti szivattyúk
| Egyszerű üzembehelyezés
| Mobil és kompakt
| Tökéletes ár/ érték arány

Sokoldalú merülőszivattyúk

A merülő szivattyúk centrifugális elven működnek: A szívónyíláson keresztül a motor által hajtott járókerékre kerül a víz. A járókerék a vizet tengely irányban szívja fel, amit járókerék lapátjai a tárcsa szélei irányába továbbítanak. Megkülönböztetünk víztelenítésre és önözésre való szivattyúkat. Előbbiek relatív kis nyomást építenek fel, de nagy vízszállításuk van, míg az utóbbiak az öntözéshez elegendően nagy nyomással rendelkeznek, de kisebb a vízszállításuk. Ilyenek a nagynyomású merülő szivattyúk és a mélykút szivattyúk, melyek a felsőbb emeletekre is felnyomják a vizet.

Különleges esetet képeznek a szennyvíz- búvárszivattyúk: A víz mellett a szennyezőanyagrészecskéket is képesek szállítani. A szennyezőanyag miatt fellépő terhelés következtében a motor jelentősen nagyobb teljesítményt ad le. A Vortex járókerék-geometriának köszönhetően a DRAIN 20000 HD merülőszivattyú könnyedén megbirkózik még az erősen szennyezett 5%-os lebegőanyaghányadot tartalmazó vízzel, 38 mm-es szemcsenagyságig.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.