Termék szám: 112837 Szállításra kész
12% megtakarítás 32 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Erős, túlmelegedés ellen védett motor "Autóreset" funkcióval
  • Ideális kertek öntözésére
  • Különböző öntözőfejekkel, vagy akár kézi locsolópisztollyal használható
  • Erős fogantyú a kényelmes szállításért
  • Sturdy handle for comfortable transport

AL-KO JET 3000 Classic kerti szivattyú - klasszikus kerti szivattyú öntözéshez

Legyen szó kutakról, ciszternákról vagy más vízforrásról – a Jet 3000 Classic kerti szivattyú a beépített jet rendszernek köszönhetően a legrövidebb időn belül önállóan szívja fel a vizet, majd különböző öntözőfejekkel, vagy akár kézi locsolópisztollyal öntözheti kertjét.

AL-KO JET 3000 Classic kerti szivattyú

Az üvegszál erősítésű, robusztus, valamint nyomásálló szivattyúház az AL-KO Jet 3000 Classic kerti szivattyút különösen tartós kerti eszközzé teszi. Ezenkívül túlterhelés elleni védelemmel ellátott, robusztus és karbantartást nem igénylő motorral van felszerelve, amely erőteljesen hajtja meg a szivattyú hidraulikáját. 650 W névleges teljesítményével és 3100 l/h maximális áramlási sebességével ideális otthoni és kerti használatra.

A kerti szivattyú könnyen csatlakoztatható egy kerti tömlőhöz. A mellékelt ergonomikus kialakítású fogantyú segítségével akár mobil használatra is alkalmas.

A könnyű, 6,4 kg-os súlyon kívül a ráöntött adagolótölcsérrel ellátott könnyű indítás rendkívül egyszerű használatot tesz lehetővé. A szivattyú 1 hüvelykes szívónyomás-vezetékkel rendelkezik.

Megjegyzés: A kert szivattyú nem rendelkezik ivóvíz szállításához szükséges minősítéssel, csak egyéb (pl. locsolásra használt) víz és 35 °C alatti folyadék szállítására alkalmas. Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.

AL-KO Jet 3000 Classic kerti szivattyú vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a Jet 3000 kerti szivattyút most webáruházunkban, vagy valamelyik kereskedőnktől. Ha erősebb kerti szivattyút szeretne, akkor a Jet 3600-at ajánljuk cikkszámmal. 113797.

Technikai adatok

Szállítási magasság 0m Max L/h 3100
Szárazonfutás elleni védelem igen
Teljesítmény watt-ban 650
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szűrő nincs
Zajszint mért LwA[dB(A)] 74
Max.nyomás bar-ban 3.5
Max.alulnyomás bar-ban 0.8
Max. szállítási mennyiség l/h 3100
Szűrő kulcs nincs
max.emelési magasság méterben 35
Max.szívómagasság m-ben 8
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.