Benzines Szivattyú Bmp 30000

Termék szám: 113563 Csak 1 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás

Gyakran vásárolják együtt

90 900 Ft
Ez a termék
1 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

92 800 Ft *

Különösen nagy teljesítményű szivattyú - nagy vízmennyiség gyors elszállításához
  • A vízellátás független az áramhálózattól - például árvíz esetén
  • A robusztus keret a kézi szállítást és a szivattyú védelmét is szolgálja
  • Városi kiskertek, nagy területek, hétvégi házak esetében és áram kimaradáskor is használható
  • Nagy és széles tartólábai vannak a biztos felállítás érdekében
  • al ko benzines szivattyú , al-ko benzines szivattyú , benzines kerti szivattyú , benzines szivattyú , benzines szivattyú öntözéshez szivattyú kell , benzines szivattyú öntözéshez szivattyú szivattyút , benzines szivattyúk , benzines vízszivattyú ,benzinmotoros szivattyú , benzinmotoros szivattyú akció , bmp szivattyú online

Technikai adatok

Márka AL-KO
Motor fajta 4 ütemű
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Termékvonal Premium
Motorhengerek száma 1
Nyomóvezeték átmérője G 2" (59,61 mm)
Szívóvezeték átmérő G 2" (59,61 mm)
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.