AL-KO KERTI SZIVATTYÚ JET 4000 COMFORT

Termék szám: 112841 Csak 4 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Kutakból, ciszternákból, esőhordókból illetve tavakból történő szivattyúzáshoz
  • Szárazon futás védelemmel a hatékony áramlásszabályozó rendszernek köszönhetően
  • Szabadalmaztatott, könnyen tisztítható, integrált XXL előszűrő - optimálisan védi a szivattyú belsejét a szennyeződések ellen
  • Alacsony karbantartási igényű, túlterhelés ellen védett 1000 wattos motor
  • Gyorsan használható a beépített Jet-rendszernek köszönhetően

Gyakran vásárolják együtt

87 900 Ft
Ez a termék
19 990 Ft
Szállítható
49 900 Ft 46 900 Ft
Szállítható
9 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

164 780 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

A Jet 4000 Comfort vízszivattyú számos kényelmi funkciót kínál és különösen erőteljes, tartós és energiatakarékos öntözési technológiát tesz lehetővé házak és kertek számára.
 

Kerti szivattyú AL-KO szabadalommal

A virágok, a gyep és a kert öntözővizét egy kútból, tóból vagy tartályból szeretné a növényekhez vinni? Szeretne nyugodtan hűsölni a kerti zuhany alatt? Szeretne nagy nyomáson nagy távolságokra tiszta vizet pumpálni? Akkor jó döntés, ha a kerti szivattyúinkat választja. Ideális segítséget nyújtanak a kert öntözéséhez. Néhány egyszerű lépésben telepíthetők, csendesen és hatékonyan végzik munkájukat.
Az AL-KO Jet 4000 Comfort vízszivattyúra ez különösen igaz: a Selber Machen barkácsolási magazin tesztjének győztese (9. kiadás, megjelenés dátuma: 2013.08.08), a vízszivattyúk között "jó" (1.8) minősítést kapott. A tesztelők szerint a vízszivattyúnál minden nagyszerűen működött, ezen felül az alacsony zajszintet dicsérték. Nagy teljesítményű, 1000 wattos motorjával több mint elegendő teljesítmény áll rendelkezésre a kutakból, tartályokból vagy esőhordókból származó víz szivattyúzásához. A vízszivattyú minősége azokban a részletekben is megmutatkozik, amelyek hosszú üzemidő és használat után változást jelenthetnek: a csatlakozódarabokba sárgaréz elemek vannak beépítve, a vizet vezető fém alkatrészek pedig rozsdamentes acélból készülnek.
 

Az AL-KO Jet 4000 Comfort kerti szivattyúk műszaki paraméterei

A vízszivattyú különféleképpen használható a 45 m-ig terjedő emelőmagasságnak és a maximum 8 m-es szívómélységnek köszönhetően. Akár a föld feletti tározóból, akár az esőhordóból, akár a kútból szeretnénk szivattyúzni - a gyorsan telepíthető kerti szivattyú akár 4000 l/óra áramlási sebességgel is meggyőző teljesítményt nyújt minden helyzetben. Hatékony, könnyen tisztítható, nagyméretű szűrővel rendelkezik, amely megakadályozza a durva szennyeződés okozta károsodást. Az XXL méretű szűrő leszereléséhez egy praktikus kulcs áll rendelkezésre.


Az AL-KO JET 4000 Comfort kerti szivattyú hatékony szívórendszere biztosítja a szivattyú gyors használatba vételét. Az áramlásszabályozó rendszerrel ellátott elektronikus vezérlés éjjel-nappal figyeli a működést és optimális védelmet nyújt a szivattyú szárazon futása ellen. Az AL-KO JET 4000 Comfort kerti szivattyú háza műanyagból készül, és a nagy érintkezési felület lehetővé teszi a szivattyú biztonságos felállítását. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyag is problémamentesen kombinálható a szivattyúval.

Megjegyzés: A kerti szivattyú nem alkalmas ivóvízhez történő használathoz, csak ipari vízhez és 35 °C alatti klór tartalmú vízhez (úszómedence vize). Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.
 

AL-KO Jet 4000 Comfort kerti szivattyú vásárlása és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO Jet 4000 Comfort kerti szivattyút webshopunkon keresztül, vagy keressen egy kereskedőt a közelben. Az AL-KO Jet 4000 Comfort kerti szivattyú hatékony támogatást nyújt a kutakból, ciszternákból vagy esőhordókból, illetve tavakból és medencékből történő mobil öntözéshez és vízelvezetéshez.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további kerti és vízszivattyút talál, amelyek pontosan illeszkednek az Ön kerti igényeihez.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112841
EAN 4003718042887
Max. szállítási mennyiség l/h 4000 LPH
max.emelési magasság méterben 45 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 4.5 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 11.3 KG
Szárazonfutás elleni védelem igen
Méretek.M(cm) doboz nélkül 35 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20.8 CM
Bruttó súly kg 12.1 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 47.6 CM
Szűrő van
Teljesítmény watt-ban 1000 W
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Vezetékhossz m-ben 1 M
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.16MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.51MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.