Kerti Szivattyú Jet 4000

Termék szám: 112841 Csak 5 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
akciós kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú árak ,al-ko comfort kerti szivattyú jet 4000 ,búvárszivattyú vagy kerti szivattyú ,csendes kerti szivattyú ,felszíni kerti szivattyú ,házi vízmű vagy kerti szivattyú , kerti szivattyú ,kerti szivattyú ,kerti szivattyú akció ,kerti szivattyú al ko ,kerti szivattyú márkák ,kerti vízszivattyú, szivattyú, szivattyúk Nagy nyomás és magas szállítási mennyiség. Beépített szárazon futás elleni védelem. Megbízható, halk üzem. Különösen energiatakarékos. Flow-Control rendszerrel és beépített XXL szűrővel.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Zajszint mért LwA[dB(A)] 74
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Nettó súly kg 11.3 KG
Szárazonfutás elleni védelem igen
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Max.nyomás bar-ban 4.5 BAR
Bruttó súly kg 12.1 KG
Termékvonal Comfort
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Szűrő kulcs van
Max. szállítási mennyiség l/h 4000 LPH
Teljesítmény watt-ban 1000 W
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Szűrő van
max.emelési magasság méterben 45 M
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.