Kerti Szivattyú Jet 6000-5 Premium

Termék szám: 112844 Csak 4 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
akciós kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú árak ,al-ko premiumkerti szivattyú jet 6000/5 ,búvárszivattyú vagy kerti szivattyú ,csendes kerti szivattyú ,felszíni kerti szivattyú ,házi vízmű vagy kerti szivattyú , kerti szivattyú ,kerti szivattyú ,kerti szivattyú akció ,kerti szivattyú al ko ,kerti szivattyú márkák ,kerti vízszivattyú, szivattyú, szivattyúk, premium szivattyú, premium szivattyúk Nagy nyomás és magas szállítási mennyiség. Könnyen tisztítható XXL szűrő. Beépített szárazon futás elleni védelem. Megbízható, halk üzem. Különösen energiatakarékos.

Technikai adatok

max.emelési magasság méterben 60 M
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Márka AL-KO
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Szűrő kulcs van
Zajszint mért LwA[dB(A)] 71
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Szivattyú meghajtó 5 fokozatú
Szárazonfutás elleni védelem igen
Nettó súly kg 14.4 KG
Szűrő van
Teljesítmény watt-ban 1400 W
Max.nyomás bar-ban 6 BAR
Zajszint garantált LwA[db(A)] 73
Max. szállítási mennyiség l/h 6000 LPH
Termékvonal Premium
Bruttó súly kg 16.4 KG
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.