Szennyvíz Szivattyú Drain 10000 Inox Com

Termék szám: 112827 Csak 1 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
al ko szennyvíz szivattyú ,al-ko szennyvíz szivattyú ,al-ko szennyvíz szivattyú ts drain 10000 ,al-ko ts 10000 szennyvíz szivattyú ,szennyvíz szivattyú ,szennyvíz szivattyú akció , szivattyú, szivattyúk, inox comfort szivattyú, Szállítási mennyiség 10.000 l/óra. A különleges járókerék-technológiának köszönhetően rendkívüli igénybevételre is alkalmas. Optimális korrózióvédelem a hosszú élettartamhoz. Többszörös tömítés, kiegészítő V-tömítéssel.

Technikai adatok

Vezetékhossz m-ben 10 M
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Szállítási magasság 9m Max L/h 10000 LPH
Max. szállítási mennyiség l/h 10000 LPH
Bruttó súly kg 8 KG
Felület szívás mm-ig 35 MM
max.merülési mélység méterben 7 M
max.emelési magasság méterben 10 M
max.szemcseméret mm-ben 30 MM
Motorteljesítmény wattban 750 W
Nettó súly kg 7.3 KG
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.