AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ DRAIN 10000 Comfort

Termék szám: 112825 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 39 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Extra erős, robusztus, 650 watt teljesítményű búvárszivattyú szennyvízhez
  • Speciális járókerék technológia extrém feladatokhoz
  • Univerzális könyökcsatlakozás és kombinált csatlakozósapka a csomagban
  • Automatikus kikapcsolás az úszókapcsolónak köszönhetően
  • Szemcseméretek 30 mm-ig, maximális szállítási sebesség maximum 10.000 l/óra, szállítási magasság 8 méterig

A kompakt és megbízható AL-KO DRAIN 10000 Comfort szennyvíz búvárszivattyú a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén szivattyúzza ki a vizet a legfeljebb 30 mm méretű szennyeződésrészecskékkel együtt.
 

Az extra erős, robusztus DRAIN 10000 Comfort szennyvíz szivattyú

 

Szennyvízszivattyúkat akkor érdemes használni, ha erősen szennyezett folyadékot szeretnénk eltávolítani, pl. súlyos áradás után, szennyezett tavakban vagy tartályokban, illetve ha a gödrökben felgyülemlett vizet kell elvezetni. Ilyen esetben a szennyvízen kívül a szennyező részecskéket is meg kell mozgatni. Ez jelentősen növeli a terhelést és nagyobb motor teljesítményt igényel.

Jó döntés, ha Ön AL-KO szivattyút választ. A speciális örvénykerekes geometriának köszönhetően a DRAIN 10000 modell könnyen megbirkózik az erősen szennyezett vízzel, akár 5% lebegő szeméttel és akár 30 mm szemcsemérettel is. A motor nem igényel karbantartást, a speciálisan kezelt inox rozsdamentes acélból készült tengely és az üvegszállal megerősített polipropilén ház garantálja az AL-KO szennyvíz szivattyúk hosszú élettartamát.

Ezt a tauchpump-test.de oldalon publikált 2017. májusi teszt is megerősíti. A tesztelők a következőket írták a búvárszivattyúra vonatkozóan: „Az AL-KO DRAIN 10000 Comfort szennyvízkezelésre tervezett búvárszivattyúval szilárd, jól megtervezett szivattyút kap a vásárló, amelyet a házban és a kertben is használni tud. Nagyon tetszett a karbantartás nélküli motor, a jó kivitelezés és a tömlő szabadon állítható csatlakozási szöge. "A szivattyú az összesített értékelésben 8,1 pontot kapott (a maximális érték 10 volt).

A DRAIN 10000 Comfort szennyvíz szivattyú műszaki adatai

Kompakt méretei (24,2 x 19,0 x 35,3 cm) miatt, valamint a szilárd háznak és a tartós motornak köszönhetően tavakhoz és esővíz-szivattyúként is ideális a használata. Az AL-KO DRAIN 10000 Comfort búvárszivattyú jól megbirkózik a vízben lévő durva szennyeződéssel is, az extra nagy szívónyílások ezt a célt szolgálják. A tiszta és piszkos folyadékokat akár 30 mm szemcsemérettel is gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzzák.

A robusztus rozsdamentes acélból készült, speciálisan kezelt motortengely és az üvegszállal megerősített polipropilén ház révén praktikus segítségünket hosszú élettartam jellemezi. 650 wattos teljesítményével és 10000 l/óráig terjedő áramlási sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megtörténik. Az AL-KO DRAIN 10000 Comfort búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot. Legfeljebb 5 méter mélységig tud lemerülni. Akár 8 méteres vízszintig nagyobb mélységekkel is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90 fokos könyök univerzális csatlakozóval rendelkezik, és az összes szabványos tömlőméret összekapcsolható a mellékelt kombinált csatlakozósapkával.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvízre, hanem csak 35 °C alatti üzemi vízre. Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben sem.
 

AL-KO DRAIN 10000 Comfort szennyvíz szivattyú vásárlása és alternatívák

 

Vásároljon AL-KO DRAIN 10000 Comfort szennyvíz szivattyút egyszerűen a webshopunkon keresztül vagy találjon egy kereskedést az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony segítséget nyújt a fokozottan szennyezett vizek eltávolításánál.
Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: számos más jellegű, eltérő teljesítményű szennyvíz szivattyút forgalmazunk, mint például az AL-KO DRAIN 7500 Classic vagy az AL-KO DRAIN 12000 Comfort szennyvíz szivattyú.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112825
EAN 4003718042726
Max. szállítási mennyiség l/h 10000 LPH
max.emelési magasság méterben 8 M
Felület szívás mm-ig 30 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 6.4 KG
max.szemcseméret mm-ben 30 MM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 24.2 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 35.3 CM
Bruttó súly kg 7 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 19 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Engine

Motorteljesítmény wattban 650 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (3.67MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.49MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.