Szennyvíz Szivattyú Twin 14000 Premium

Termék szám: 112831 Csak 3 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
kombi merülő szivattyú akció ,kombi merülő szivattyú ,kombi merülő szivattyú ára ,kombi merülő szivattyú árak ,kombi szivattyú ,kombi szivattyú akció ,twin merülő szivattyú akció ,twin merülő szivattyú árak , twvin 14000, merülő szivattyú AL-KO TWIN 14000 Premium, premium merülő szivattyú, szivattyú, szennyvíz szivattyú, merülő és szennyvíz szivattyú Egyszerűen beállítható szivattyúláb szennyvízről tisztavíz üzemre történő átállításra. Beépített szintkapcsolónak köszönhetően ideális a szűk aknákban való használathoz (TWIN 14000).

Technikai adatok

Márka AL-KO
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Termékvonal Premium
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.