Cserélhető sütő rendszer (pizzakő, sütőlap betét)

Termék szám: 134202 Csak 3 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • A tartozék jó a Masport S/S4, MB 4000 és Maestro gázgrillekhez <p>A következőkből áll:</p> Pizzasütő kő
  • Grillkő-és főzőlap betét
  • Grillbetét tartó
  • Szerszám a betétek kivételéhez
al-ko cserélhető sütőrendszer akció ,al-ko cserélhető sütőrendszer ,al-ko cserélhető sütőrendszer ár cserélhető sütőrendszer al-ko alatt ,cserélhető sütőrendszer al-ko hu ,cserélhető sütőrendszer al-kor ,cserélhető sütőrendszer alatt

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.