Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE

Termék szám: 112935 Csak 4 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Külön rákapcsolható hajtómű- és marórendszerek
  • Ergonomikus kialakítású tolókar
  • Könnyen kapcsolható az előre beállított menetmintákkal
  • Minőségi pneumatikus kerékabroncsok erős profillal

A hóeltakarítás is szórakoztató lehet - benzines hómarónkkal háza előtt, parkolókban és kisebb parkolóhelyeken takaríthatja el a havat.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE - Könnyű téli szerviz a 620 E II benzines hómaróval

Mondjon búcsút a hónak – jöhet a tél az új SnowLine 620 E II hómaró birtokában. Hómarónk ideális a ház és az udvar körüli, valamint kisebb parkolók és terek kényelmes hóeltakarítására. Ezzel a megerőltető téli hótakarítás szinte könnyed tevékenységgé válik a friss levegőn. Ez a modell még a nagy területű takarítást és a kemény havat is nagyon jól kezeli. Olyan praktikus funkciókat is élvezhet, mint az elektromos indítás vagy a kapcsolható hajtás. A kifinomult motor- és kormányrúd-technológiának köszönhetően hómarónk megbízható, erős partner a hideg havas napokon.

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE technikai adatai

A hómaró erőteljes, 4,4 kW-os, 212 cm3 lökettérfogatú motorja a felülszelepelt OHV technológiának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságot nyújt, ami a gazdaságos fogyasztásban is megmutatkozik. A tisztítás szélessége 62 cm, a hóbefogó magassága legfeljebb 51 cm, és állapottól függően akár 15 m-re is kidobja a havat a forgó kidobó csúszdán keresztül. A kerékhajtás ettől független, így a hómaró folyamatosan mozog és folyamatosan takarítja a havat. A szöges abroncsok jó tapadást és könnyű manőverezhetőséget biztosítanak még kedvezőtlen körülmények között is. A 2 fokozatú (csigás és járókerekes) SnowLine 620 E II hómaró különösen könnyen kezelhető a télre is alkalmas, erőteljes OHV motornak és az 5 előre és 2 hátramenetes kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a 620 E II SnowLine benzines hómarót most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ideális partner a ház és az udvar körüli hóeltakarításhoz, valamint kisebb parkolóhelyekhez. Ha nagyobb tisztítási szélességű, nagyobb elmozdulású és fűthető fogantyúval rendelkező gépre van szüksége, akkor az AL-KO SnowLine 700 E hómarót és a csúcsmodellt, az AL-KO SnowLine 760 TE hómarót kínáljuk.

Az Ön előnyei

Takarékos fogyasztás

Takarékos fogyasztás

Az erőteljes motor az OHV- technológiának és a felső szelepeknek köszönhetően kiváló hatásfokot ér el, ezáltal a fogyasztás is alacsonyabb.

Fáradtságmentes takarítás

Fáradtságmentes takarítás

A hó állapotától függően az elfordítható kidobó csatornán keresztül akár 15 m távolságba is eldobja a havat. A kerékhajtás független marad, ezáltal a hómaró mozgásban marad és állandó hó eltakarítást végez.

Robusztus és megbízható

Robusztus és megbízható

A téli használatra alkalmas erős OHV motornak és a kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően a kétfokozatú hómarók (SnowLine 560 II, 620 II, 620 E II, 700 E és 760 TE) különösen egyszerűen használhatók. Még kényelmesebb hó eltakarítást biztosítanak a fűthető karok (700 E, 760 TE) és az elektromos indítás (620 E II, 700 E, 760 TE ), ami jéghideg hőmérsékleten is gyors indítást garantál. Az extra nagy hólapát szélességnek köszönhetően (76 cm) , rövid időn belül tonna számra tolhatja el a havat.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Hengerűrtartalom ccm-ben 212
Teljesítmény kW-ban 4.4 KW
Fordulatszám óra/perc 2000
Nettó súly kg 83 KG
Elektromos indítás igen
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 66 CM
Bruttó súly kg 92 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 132 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 112 CM
Üzemanyag térfogat liter 3 L
Szivató igen
Fűthető fogantyúk nem
Doboz méret hossza (cm) 89 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 103
Automata szivatóval felszerelt Igen
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés (32.08MB)
Letöltés (12.41MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.56MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.