Benzines Hómaró 560 Ii Snowline

Termék szám: 112933 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
al-ko hómaró ,benzines hómaró ,benzines hómaró akció ,benzines hómaró gép ,benzines hómarók ,benzines hómaró , hómaró gépek ,hómaró , kézi hómaró A hó többé nem zárja el az utat. Az új AL-KO benzines hómaró SnowLine 560 II 56 cm hólapát szélessége ideális ahhoz, hogy saját utat törjünk magunknak. Kiváló minőségű fúvott kerekek durva profillal, kedvezőtlen körülmények között is optimális hajtást és könnyű kormányozhatóságot biztosít. Az 5 előre-és 2 hátramentettel a hajtás sebesség is kényelmesen szabályozható.

Technikai adatok

Munkafokozat száma 2
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Levegő előmelegítő - téli üzem nem
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Elektromos indítás nem
K-érték (m/s^2) 1
Automata szivatóval felszerelt Igen
Meghajtó típusa Benzines
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Szivató igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Teljesítmény kW-ban 4
Hengerűrtartalom ccm-ben 182
Marásmagasság cm-ben 51
Fűthető fogantyúk nem
Üzemanyag térfogat liter 3
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.05
Zajszint garantált LwA[db(A)] 102
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2000
Területszélesség cm-ben 56
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.