Benzines Hómaró 620 E Ii Snowline

Termék szám: 112935 Csak 5 db van raktáron

Gyakran vásárolják együtt

369 900 Ft
Ez a termék
3 390 Ft
Csak 8 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

373 290 Ft *

al-ko hómaró ,benzines hómaró ,benzines hómaró akció ,benzines hómaró gép ,benzines hómarók ,benzines hómaró , hómaró gépek ,hómaró , kézi hómaró Mondjon viszlátot a hónak. Az új SnowLine 620 E II hómaróval jöhet a tél. Az elektromos indításnak köszönhetően könnyen kezelhető. A kiváló minőségű fúvott kerekek biztos haladást nyújtanak a durva profillal. Kedvezőtlen körülmények között is optimális a hajtás és a kormányozhatóság. Az 5 előre- és 2 hátramenettel a hajtás sebessége is kényelmesen szabályozható. Használata gazdaságos. Az erőteljes motor az OHV- technológiának és a felső szelepeknek köszönhetően kiváló hatásfokot ér el, ezáltal a fogyasztás is alacsonyabb. Fáradtságmentes rendrakás. A hó állagától függően akár 15 m távolságba is eldobja a havat az elforgatható kidobó csatornán keresztül. A kerékhajtás független, ezáltal a hómaró folyamatos mozgásban marad és teszi a dolgát.

Technikai adatok

Zajszint mért LwA[dB(A)] 102
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.5
Üzemanyag térfogat liter 3
Fűthető fogantyúk nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Szivató igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 88
Marásmagasság cm-ben 51
Fordulatszám óra/perc 2000
Márka AL-KO
Motor fajta 4 ütemű
Munkafokozat száma 2
Meghajtó típusa Benzines
K-érték (m/s^2) 1
Teljesítmény kW-ban 4.4
Zajszint garantált LwA[db(A)] 103
Területszélesség cm-ben 62
Elektromos indítás igen
Termékvonal Comfort
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Hengerűrtartalom ccm-ben 212
Levegő előmelegítő - téli üzem nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.