Elektromos Hómaró 46 E Snowline

Termék szám: 112932 Szállításra kész
al-ko hómaró ,elektromos hómaró ,elektromos hómaró akció ,elektromos hómaró gép ,elektromos hómarók ,elektromoshómaró , hómaró gépek ,hómaró , kézi hómaró Vége azoknak az időknek amikor kézzel kellet az udvarbejárót és a járdát a hótól megszabadítani. A csendes elektromos SnowLine 46 E nem csak az otthoni használatra alkalmas, hanem mindig bevetésre kész. Ha már nincs hó a többszörösen állítható karnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen összecsukható és helytakarékosan tárolható.

Technikai adatok

Termékvonal Easy
Marásmagasság cm-ben 20
Meghajtó típusa Elektromos
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Fényszóró nincs
Fűthető fogantyúk nem
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
K-érték (m/s^2) 1
Zajszint mért LwA[dB(A)] 96
Márka AL-KO
Motorteljesítmény wattban 2000
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Munkafokozat száma 1
Max.dobási távolság 6
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 6
Területszélesség cm-ben 46
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.