KERTI HENGER GW 50

Termék szám: 119104 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • Praktikus segítő a fűvesítésnél
  • Súly üresen: 13 kg
  • Súly vízzel megtöltve: 72 kg
  • Súly homokkal megtöltve: 120 kg
  • Munkaszélesség: 50 cm
  • Állítható koszlehúzó

Az AL-KO GW 50 kerti henger segítség a füvesítéskor vagy az újra telepítsékor. Könnyen kezelhető acél lemezből készült kerti henger, mely ideálisan használható a vetőmagok földbe hengerléséhez és a talaj tömörítéséhez. Választás szerint vízzel vagy homokkal is feltölthető. 

Először szilárdítsa meg vele a talajt, majd a kerti hengerrel nyomja be a magokat a földbe. Így a magok optimálisan nőhetnek és védve vannak a széltől, esőtől és az állatoktól. 

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.