Forgatott Seprü Bf 5002-r

Termék szám: 110605
NoStockAndUnderStockNotAloowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
 • Kétrészes seprőhenger solo® by AL-KO BF 5002-R kombi géphez, gyűjtőtartály nélkül
 • Robusztus polipropilén kefe erős tisztítóerővel és nagy, 105 cm-es munkaszélességgel
 • A kerékhajtásnak és a kombi gép dönthető tolókarjának köszönhetően a használat során erőkímélő és fordulékony
 • Tartós kefeanyag – a nagy burkolatnak köszönhetően csekély porképződés
 • Állítható magasságú vezetőkerekek

 • Opcionális tartozék a BF 5002-R kombi géphez


  105 cm-es seprőhenger a solo® by AL-KO BF 5002-R kombi géphez

  A seprőhenger a BF 5002-R alapgép tartozéka, mellyel az egytengelyes multifunkcionális gép egy hatékony, alapos és fordulékony seprőgéppé alakítható.
  Legyen szó akár kapubejáró, utca, járda vagy parkoló takarításáról, a nagy, 105 cm-es munkaszélesség nagyobb felületek gyors és könnyed megtisztítását teszi lehetővé. A kétrészes seprőhenger rendkívül fordulékony, és az oldalt a burkolaton túllógó sörtéknek köszönhetően szorosan a kerítések és falak mentén is alapos tisztaságot garantál. Az oldalirányú beállítás szegmenslemezzel történik, a vezetőkerekek magassága tetszés szerint állítható.
  A nagyfelületű takarólemez hatékony védelmet nyújt a felkavarodó por ellen.


  A solo® by AL-KO BF 5002-R kombi gépre szerelhető seprőhenger műszaki leírása

  A seprőhenger – ellenálló, 300 mm átmérőjű, polipropilén keféjével – rendkívül alapos tisztítási teljesítménnyel és oldóerővel rendelkezik, akár nedves lombról, akár egyéb, odaszáradt szennyeződésről van szó.
  A KW 1050 seprőhenger továbbá rugalmas és használat közben fordulékony. Az oldalirányú állítás a szegmenslemezzel történik, a vezetőkerekek pedig tetszés szerint állíthatók.


  A solo® by AL-KO BF 5002-R alapgépre szerelhető seprőhenger megvásárlása + alternatív lehetőségek

  A solo® by AL-KO BF 5002-R kombi gépre szerelhető seprőhengert megvásárolhatja webshopunkban vagy márkakereskedőinknél. Felszerelésével az alapgép fordulékony motoros seprőgéppé alakítható.
  Ha a kombi gépet más célokra szeretné használni, akkor válasszon a többi tartozék közül: CB 870 vágószerkezet (cikksz. 110494), FSM 530 előre szerelhető rotációs fűkasza (cikksz. 110 739), talajmaró (cikksz. 110495), töltögető eke (cikksz. 110742), hótoló lap (cikksz. 113267), valamint opcionális hólánc (cikksz. 112183).

  Technikai adatok

  Márka AL-KO
  Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
  Letöltés 1 (0.00 B)

  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.