AL-KO MH 5007 R motoros kapa

Termék szám: 113620 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Erős, 2,3 kW teljesítményű motoros kapa a talaj aprólékos fellazításához és a magvetés előkészítéséhez
  • Egyszerű manőverezés a hátra- és előremenetnek köszönhetően
  • 4 darab, aktívan működő, csillag alakú vágókés, melyek a kemény, agyagos talajon is erőteljesen dolgoznak
  • Fokozatmentesen állítható fékező sarkantyú a megfelelő munkamélység beállításához
  • Nagyon masszív, olajfürdős csigakerekes hajtómű, ékszíjhajtással

Erős segítők a konyhakertben: motoros kapáink aktív vágópengéik, erős motorjuk és a használó szempontjából kiváló ergonómiájuk miatt megnyerők. Ezek a masszív gépek jól manőverezhetők és könnyen vezethetők.


Az AL-KO MH 5007 R motoros kapa – a masszív igásló

Az MH 5007 R motoros kapa az Ön erőteljes segítője az igényes természetes kertjében való hatékony, időtakarékos használatra.
Az AL-KO MH 5007 R motoros kapával jól előkészítheti, fellazíthatja a talajt a vetés előtt, és bedolgozhatja a tápanyagokat, a trágyát és a friss termőtalajt.
Az erőteljes motoros kapával hobbi kertészként, ill. zöldségtermelőként csökkentheti a talaj megművelésére fordított időt és energiát. Így bármilyen talaj esetében gyorsan halad előre a munkával, és közben kíméli testét – köszönhetően az állítható és elfordítható tolókarral, valamint hátramenettel ellátott gép jó manőverezhetőségének.


Az AL-KO MH 5007 R motoros kapa műszaki leírása

Ergonomikus tolókar, melynek magassága 4 fokozatban állítható, illetve oldalirányban 1 fokozatban jobbra és balra is elfordítható, a szállításhoz pedig lehajtható.
A 4 darab, aktívan működő, speciálisan kialakított, csillag alakú vágókés kifejezetten az aprólékos talajműveléshez készült – az MH 5007 R 2,3 kW teljesítményű motorja pedig megfelelő átvágási erőről gondoskodik. Az 1-1 előre-, ill. hátramenet viseli a fő terhet, a fékező sarkantyú segítségével pedig egyszerűen beállíthatja a munkamélységet.
Az oldalirányba elfordítható tolókar révén a már megmunkált területre nem kell ismét rálépnie.
A biztonsági kar rögzítése révén kizárható a vágókés véletlenszerű elfordulása miatt fennálló balesetveszély. Ezenkívül a motoros kapa kiváló minőségű burkolata nemcsak a kést, de a gépkezelőt is védi a repülő kövektől és rögöktől.


Az AL-KO MH 5007 R motoros kapa megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az MH 5007 R motoros kapát webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél vásárolhatja meg. Kiváló megoldás a közepes–nagy felületű talajok megműveléséhez.
Ha kisebb felületű földet szeretne fellazítani, akkor az MH 350-4 (cikkszám: 112644) modell jó alternatíva. Ha előnyben részesíti a maximális motorteljesítményt és munkaszélességet, akkor az MH 5065 R (cikkszám: 113276) modellt javasoljuk Önnek.
Figyelmébe ajánljuk továbbá, hogy más kiegészítőket, úgymint a töltögetőekét, talajmaróhoz való bővítőt stb. is kínálunk.

akciós rotációs kapa ,akciós rotációs kapa árak ,al-ko rotációs kapa ,benzines rotációs kapa ,benzines rotációs kapa árak ,benzinmotoros rotációs kapa ,briggs & stratton rotációs kapa ,briggs motoros kapálógép alkatrészek briggs motoros rotációs kapa ,kerti motoros kapa ,legjobb rotációs kapa ,motoros kapa ,rotációs kapa akció ,rotációs kapa briggs motoros ,rotációs kapa árak

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 50 CM
Bruttó súly kg 44 KG
Hengerűrtartalom ccm-ben 150
Teljesítmény kW-ban 2.3 KW
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 76
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 1
Elektromos indítás nem
Rezgés érték ahw (m/s^2) 7.2
Motor típus B&S 625EXi
Nettó súly kg 39 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 93
Termékvonal Premium
Motor fajta 4 ütemű
Szivató igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 89
Márka AL-KO
Kapatag átmérő cm-ben? 32 CM
K-érték (m/s^2) 3
Kapatag szám 4 ST
Fordulatszám óra/perc 2900
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.