Motoros kapa AL-KO MH 4005

Termék szám: 113255 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
akciós rotációs kapa ,akciós rotációs kapa árak ,al-ko rotációs kapa ,benzines rotációs kapa ,benzines rotációs kapa árak ,benzinmotoros rotációs kapa ,briggs & stratton rotációs kapa ,briggs motoros kapálógép alkatrészek briggs motoros rotációs kapa ,kerti motoros kapa ,legjobb rotációs kapa ,motoros kapa ,rotációs kapa akció ,rotációs kapa briggs motoros ,rotációs kapa árak Mozgékony motoros kapa talajlazításhoz és a magvetés előkészítéséhez.
  • Zöldapríték, humusztrágya vagy tőzeg bedolgozására
  • Aktívan dolgozó vágókés (4 darab)
  • Erős áthúzás kemény vagy nehéz, agyagos talajoknál is
  • ergonomikusan vég

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 40 CM
Bruttó súly kg 34 KG
Szivató igen
Kapatag átmérő cm-ben? 25 CM
Automata szivatóval felszerelt Igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 93
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 1
Rezgés érték ahw (m/s^2) 8.6
Elektromos indítás nem
Zajszint mért LwA[dB(A)] 91
Nettó súly kg 29 KG
Motor fajta 4 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 125
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 78
Termékvonal Comfort
Teljesítmény kW-ban 1.7 KW
K-érték (m/s^2) 4
Márka AL-KO
Motor típus B&S 450E
Fordulatszám óra/perc 3000
Kapatag szám 4 ST
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.