Motoros Kapa Mh 350-4

Termék szám: 112644 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
akciós rotációs kapa ,akciós rotációs kapa árak ,al-ko rotációs kapa ,benzines rotációs kapa ,benzines rotációs kapa árak ,benzinmotoros rotációs kapa ,briggs & stratton rotációs kapa ,briggs motoros kapálógép alkatrészek briggs motoros rotációs kapa ,kerti motoros kapa ,legjobb rotációs kapa ,motoros kapa ,rotációs kapa akció ,rotációs kapa briggs motoros ,rotációs kapa árak Mozgékony motoros kapa talajlazításhoz és a vetés előkészítéséhez. Komposzt apríték, humusztrágya vagy tőzeg bedolgozásához. Aktívan dolgozó aprítókés. Nagy nyomaték kemény vagy nehezen agyagosodó talajban is.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 35 CM
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 1
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5.5
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 77
Kapatag átmérő cm-ben? 25 CM
Termékvonal Comfort
Bruttó súly kg 27 KG
Hengerűrtartalom ccm-ben 125
Automata szivatóval felszerelt Igen
Szivató igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 92
Kapatag szám 4 ST
Elektromos indítás nem
Nettó súly kg 26 KG
Motor fajta 4 ütemű
Teljesítmény kW-ban 1.7 KW
Márka AL-KO
Zajszint garantált LwA[db(A)] 93
Motor típus B&S 450E
Fordulatszám óra/perc 3100
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.