MOTOROS KAPA MH 350-9 LM

Termék szám: 113727 Csak 2 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Kompakt, kicsi motoros kapa a finom szemcsés talajok fellazításához és a magvetés előkészítéséhez
  • Könnyű, jól manőverezhető, 2,7 kW-os, csak 26 kg súlyú motoros kapa – kisebb területekhez ideális
  • 4 aktívan működő, 35 cm-es munkaszélességű vágókés az egyszerű fellazításért
  • 3 fokozatban állítható magasságú fékező sarkantyú a megfelelő munkamélység beállításához
  • Nagyon masszív, olajfürdős csigakerekes hajtómű, ékszíjas hajtással

Erős segítők a konyhakertben: Motoros kapáink aktív vágópengéik, erős motorjuk és a működtető szempontjából kiváló ergonómiájuk miatt megnyerők.


Az MH 350-9 LM típusú AL-KO motoros kapa – az erős könnyűsúlyú a talajmarók között

Az MH 350-9 LM típusú motoros kapa az Ön karcsú, könnyen mozgatható segítője a kertjében való hatékony, időtakarékos használatra.
Legyen szó akár a talaj megműveléséről, akár a szellőztetéséről vagy a fellazításáról: Az MH 350-9 LM típusú AL-KO motoros kapával jól előkészítheti, fellazíthatja a talajt a vetés előtt, és bedolgozhatja a tápanyagokat, a trágyát és a friss termőtalajt.
A könnyű és jól manőverezhető MH 350-9 LM típusú talajmaró különösen a hobbikertészek számára ideális segítő. Vele nagyon könnyen és a test számára kíméletesen végezheti a talajművelést.


Az MH 350-9 LM típusú AL-KO motoros kapa műszaki leírása

Az MH 350-9 LM típusú motoros kapával nem nagy fáradtság a kisebb területek fellazítása. A 35 cm-es munkaszélességének köszönhetően Ön kertje minden sarkát eléri. A kézzel, lapát és ásó használatával végzett munkához képest jelentősen megkönnyíti a munkát.
A négy darab aktívan működő, speciális kialakítású vágókés ugyanis kifejezetten a finom szemcsés talajok megmunkálásához készült – a 2,7 kW-os motorjának köszönhetően pedig a csupán 26 kg súlyú, belépő szintű kerti gép kellő vonóerővel bír. Az ergonomikus tolókar több fokozatban állítható magasságú és a szállításhoz lehajtható. A 3 fokozatban állítható fékező sarkantyú segítségével igény szerint beállíthatja a munkamélységet.
Ideális a kíméletes testtartásban és szűk helyeken való, illetve a talajt kímélő munkavégzéshez: Az ergonomikus kialakítású kezelőelemek és a könnyű súly kombinációja bármilyen helyzetben, zegzugos ágyásban, lejtős területen és domboldalon megkönnyíti az Ön számára az MH 350-9 LM típusú motoros kapával való munkavégzést. A szállításhoz való, levehető kerék révén könnyen megváltoztathatja a használat helyét.
Ezenkívül a motoros kapa kiváló minőségű, masszív acéllemezből készült háza megvédi a kerti gép kezelőjét a felröppenő kövektől és talajtól.


Az MH 350-9 LM típusú AL-KO motoros kapa megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az MH 350-9 LM típusú motoros kapát (talajmarót) webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél vásárolhatja meg. Könnyű, belépő szintű kerti gépként kiválóan alkalmas a kisebb területek megművelésére.
Amennyiben közepes vagy nagyobb kertet, ill. szántóföldet szeretne fellazítani, akkor az MH 4005, ill. MH 5007 R típustól kezdődő modelljeinket ajánljuk Önnek, melyek nagy motorteljesítményűek, nagy munkaszélességűek és bekapcsolható hátramenettel működnek (csak az MH 5007 R típusú motoros kapa).
Ne feledkezzen meg az AL-KO motoros kapák következő, opcionálisan kapható, könnyen kicserélhető tartozékairól sem: töltögető eke, kapatag-szélesítés, szállításhoz való és hajtott kerekek.


akciós rotációs kapa ,akciós rotációs kapa árak ,al-ko rotációs kapa ,benzines rotációs kapa ,benzines rotációs kapa árak ,benzinmotoros rotációs kapa ,al-ko motoros rotációs kapa ,briggs motoros kapálógép alkatrészek al-ko motoros rotációs kapa ,kerti motoros kapa ,legjobb rotációs kapa ,motoros kapa ,rotációs kapa akció ,rotációs kapa alko motoros ,rotációs kapa árak

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 35 CM
Kapatag átmérő cm-ben? 25 CM
Automata szivatóval felszerelt Igen
Nettó súly kg 28 KG
Márka AL-KO
Hengerűrtartalom ccm-ben 139
Bruttó súly kg 30 KG
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5.5
Zajszint mért LwA[dB(A)] 92
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 1
Fordulatszám óra/perc 2850
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 77
Termékvonal Easy
Motor fajta 4 ütemű
Elektromos indítás nem
Zajszint garantált LwA[db(A)] 93
Szivató igen
Teljesítmény kW-ban 2.1 KW
Kapatag szám 4 ST
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.