Kétütemű motorolaj motoros fűkaszákhoz és láncfűrészekhez (1,0 l)

Termék szám: 112896 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
 • Kétütemű motorolaj motoros fűkaszákhoz és láncfűrészekhez (1,0 l), kétütemű motorolaj, olaj kaszához, olaj fűrészhez,

Gyakran vásárolják együtt

62 900 Ft 56 900 Ft
Szállítható
69 900 Ft 62 900 Ft
Szállítható
52 900 Ft 47 900 Ft
Szállítható
109 900 Ft 99 900 Ft
Csak 3 db van raktáron
79 900 Ft 72 900 Ft
Csak 8 db van raktáron
64 900 Ft
Csak 6 db van raktáron
69 900 Ft
Csak 8 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

478 090 Ft *

 • Füstszegény, univerzális kétütemű motorolaj
 • Félszintetikus és könnyen keveredő
 • Üzemanyag-stabilizátorral
 • Tartalom: 1,0 liter

 • A következő modellekhez:

  • Valamennyi AL-KO motoros fűkasza (kivéve sbA 130 H)
  • Valamennyi AL-KO láncfűrész
  • Egyéb kerti gépek kétütemű motorral

  Motorolaj kétütemű kerti gépekhez

  Eredeti AL-KO motorolaj motoros fűkaszákhoz, láncfűrészekhez és egyéb kétütemű kerti gépekhez. Ez a nagyteljesítményű, univerzális olaj füstszegény, félszintetikus és könnyen keveredő. Véd a korrózió ellen, hosszú élettartamot garantálva ezzel a motor számára. A hozzáadott Fuel Fresh üzemanyag stabilizátornak köszönhetően a kétütemű keverék téli tárolása sem jelent problémát.


  Tartozékok vásárlása benzinmotoros láncfűrészekhez és benzinmotoros fűkaszákhoz

  Vásároljon eredeti AL-KO tartozékokat – itt, a webáruházban vagy szakkereskedésben. AL-KO kerti gépeihez speciális tartalék damilfejekből, tartalék késekből, tartalék láncokból és motorolajokból válogathat.

  Technikai adatok

  Márka AL-KO
  Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)

  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.