Fűnyíró traktor differenciálzárral | solo® by AL-KO fűnyíró traktor

solo® by AL-KO fűnyíró traktor differenciálzárral

A megoldás minden talajhoz

Erre képes a differenciálzárral felszerelt traktor:

Kihívást jelentő terepre

A differenciálzárral ellátott fűnyíró traktor biztonságos munkavégzést tesz lehetővé lejtőn, nedves vagy laza talajon. A hátsó tengely reteszelésével téli használatra is tökéletes.


Maximális tapadás és optimális egyensúly

Ha egy hátsó kerék kipörög, a differenciálzár biztosítja a hátsó tengely aktív reteszelését, ezáltal jobb tapadást és biztonságosabb munkát tesz lehetővé. A differenciálzár automatikusan feloldódik.


Télen is ideális

Verhetetlen télen a hóláncokkal együtt, amelyek tartozékként kaphatók.


Innovatív és tartós

A minőségre vonatkozó ígéretünkhöz híven fűnyíró traktorokat fejlesztünk a kényelmes és tartós használat érdekében. Csak kiváló minőségű alkatrészeket használunk, mint például szabadalmaztatott C-profilú vázunkat és szabadalmaztatott szabadonfutó mechanizmusunkat a sebességváltó védelmére.

Több info >

Hasznos tartozékok a differenciálzárral ellátott fűnyíró traktorhoz:


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.