MaxAirflow-Technology

Tökéletes levegő- és áramlási viszony a késházban és a fűgyűjtőben a legjobb vágási és fogási tulajdonságok érdekében

A magasság számít

Extra magas, extra nagy - ez az alapja a MaxAirflow technológiának. Az extra magas acéllemezből készült ház és a nagy kidobócsatorna 42% -kal növeli a levegő átáramlását. Ennek eredményeként, a szokásos fűnyírókkal ellentétben , a lenyírt füvet nem laposan továbbítják a fűgyűjtőbe, hanem magas pályára dobják. Így a fűgyűjtő dobozt hátulról hatékonyan töltik ki, a kidobócsatorna eltömődése nélkül.


Előnyök

Rasenmäher | AL-KO MaxAirflow Technology volle Box weniger Pausen
Rasenmäher | AL-KO MaxAirflow Technology optimale Grasaufnahme
Rasenmäher | AL-KO MaxAirflow Technology nie mehr grüne Finger beim Rasenmähen

Tele fűgyűjtő, kevesebb szünet

A MaxAirflow-technológiával a vágott fű egészen hátra repül a fűgyűjtőben, ezáltal az teljesen a tetejéig megtelik, így ritkábban kell üríteni.

Optimális fűfelszedés

A tökéletesen teli fűgyűjtő a beépített doboznyelvnek köszönhetően az kidobócsatornából is eltávolítja a fűmaradványokat.

Nincsenek többé zöld ujjak!

MaxAirflow technológiának köszönhetően a fűnyírók még a magas és dús füvet is gond nélkül vágják, anélkül, hogy a fű a földön maradna, vagy eltömítené a kidobócsatornát. Így biztosan tiszták maradnak a kezei.
Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.