Okos fűnyírók | AL-KO fűnyírók

Intelligens fűnyírás az AL-KO fűnyírókkal

Nálunk a fűnyírók is okosak!

Okos gomb: Egyszerűen nyomja meg

Zöld fény | AL-KO okos fűnyírók

Zöld fény

Mindkét akku teljesen fel van töltve

Kék fény | AL-KO okos fűnyírók

Kék fény

Az inTOUCH alkalmazással való kapcsolat felállt

Piros fény | AL-KO okos fűnyírók

Piros fény

A töltési állapot kritikus, az akkukat fel kell tölteni.

Okos kezelőpanel: Kényelmes vezérlés

Okos kezelőpanel tevékenységkijelzők | AL-KO akkus fűnyłrók

Tevékenység kijelzők

✔ Az akku töltöttség kijelzése
✔ WLAN csatlakozás kijelző
✔ Hibaüzenetek

Okos kezelőpanel sebesség szabályozás| AL-KO akkus fűnyírók

Okos sebesség vezérlés

A Vario hajtás 7 fokozatban (kb. 2,5-től max. 4,5 km/h-ig ) egyszerűen beállítható a kezelőpanelen keresztül egy plusz-és egy mínusz gomb segítségével. A kiválasztott fűnyírási sebességet pedig láthatja a kijelzőn.

Okos kezelőpanel Maxrun funkció| AL-KO akkus fűnyírók

"MaxRun" funkció

Az energiatakarékos üzemmód egy hosszabb üzemidőt biztosít az akku számára. Így tovább nyírhat anélkül, hogy az akkut közben fel kellene tölteni.  

Fedezze fel az okos fűnyírókat

Okos gombbal és Okos kezelőpanellel ↓

Cikkszám 123012 Csak 1 db van raktáron
439 900 Ft
Cikkszám 127599 Elfogyott
314 900 Ft
Cikkszám 127600 Csak 1 db van raktáron
329 900 Ft

Okos gombbal okos kezelőpanel nélkül ↓

Cikkszám 123011 Csak 3 db van raktáron
369 900 Ft

Tippünk: alakítsa saját okostelefonját kezelőpanellé!

Egyszerűen rögzítse okos telefonját a tolókarhoz egy, a kereskedelemben kapható telefonjával kompatibilis tok segítségével, és használja az AL-KO inTOUCH alkalmazás funkcióit.

Okos csatlakozás: Minden szem előtt az AL-KO inTOUCH alkalmazásnak köszönhetően

✔ Mindkét akku töltöttség kijelzője
✔ WiFi kapcsolat
✔ és még sok egyéb

Az alkalmazáshoz >

Szinkronizált akkumulátor használat

Az új  AL-KO ENERGY FLEX akkumulátoros fűnyírók, és a solo® by AL-KO comfort pro és premium pro akkus fűnyírók 36 V-os ENERGY FLEX akkumulátorral működnek, akkumulátor rekeszük akár két akkumulátor befogadására is alkalmas, így ezek a gépek egy, vagy két akkuval is üzemeltethetők.

Két akkumulátor használatával a működési idő ennek megfelelően hosszabb. A "Blanced Discharging System"-nek köszönhetően mindkét akkumulátort szinkronban használják. Ez biztosítja az akkumulátorok kíméletes kisülését és a hosszú élettartamot.

Akkumulátortartó rekesz két akkuhoz | AL-KO Akkus fűnyírók

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.