Okos kertészkedés| AL-KO okos kertészkedés

Okos kertészkedés az AL-KO-val

Okos kerti megoldások


A saját kert sokak számára hozzátartozik a minőségi élethez és ideális elvonulási hely a hétköznapokból. A kerti munka sok örömet ad - főleg, ha okos megoldásokkal egyre könnyebben és gyorsabban megy.

Ez a mi Okos Kert koncepciónk víziója: a kertje teljes díszben, a kertészkedés pedig nem igényel fölösleges ráfordítást.Kerti gépeinket mindig is nagy fokú odafigyeléssel , kreativitással, tökéletes technikákkal fejlesztettük és előre gondolkodunk Ön helyett. Az AL-KO Smart Garden alkalmazással még egy lépést teszünk, és okos kerti gépeinket intelligens egységekké kötjük össze, hogy kertje gyönyörű és szép legyen.

Most már az okkos órájáról is kényelmesen elérhető AL-KO in TOUCH Okos Kert alkalmazással és az AL-KO Smart Cloud szolgáltatással többek között nagyon könnyen optimalizálhatja a folyamatokat, és ésszerűen automatizálhatja az eljárásokat. A Robolinho W-t és ahhoz hasonló kompatibilis készülékeket bárhonnan kezelheti és hasznos információkat kaphat a készülékeivel és kertjével kapcsolatban. Ezáltal nem csak az erőforrásaival, hanem értékes idejével is spórolhat. Hogyan működik ez pontosan ? Megmutatjuk.


Tervezze meg saját okos otthonát

Robolinho® robot fűnyíróját pedig csatlakoztassa kompatibilis okos rendszerekhez


A Robolinho® W robotfűnyíró modeljeitt az IFTTT (IF THIS THEN THAT) funkcióval egyszerűen összekapcsolhatja más készülékekkel és szolgáltatásokka, majd ezen keresztül vezérelheti, automatizálhatja is. Az IFTTT alapkoncepciónak köszönhetően lehetőség nyílik egyedi forgatókönyvek megadására. Szinkronizálhatja a Robolinho®  tevékenységeit választása szerint IFTTT szolgáltatással, pl. az időjárás - előrejelzéssel ( a Robolinho® abbahagyja a fűnyírást vihar esetén), vagy locsoló szolgáltatással ( Robolinho®  leállítja a fűnyírást, amint az öntözőrendszer bekapcsol), vagy kamerákkal és mozgásérzékelőkkel  ( a Robolinho® leállítja a fűnyírást, ha valaki a nyírandó területen tartózkodik).

További lehetőségek az IFTTT-vel >
És még sok minden más | AL-KO okos kertészkedés
Robotfűnyíró vezérlés az Amazon Alexán keresztül | AL-KO okos kertészkedés

Robolinho®, tartson most egy kis szünetet!

Tartsa szabadon a kezét és élvezze az élet örömeit


 Sok esetben más dolgunk van, vagy sietünk valahová, milyen praktikus, hogy  Robolinho® W egyszerűen hangos utasításokkal is kezelhető az Amazon Alexa alkalmazáson keresztül. Fűnyírás, szünet,bázisállomásra állás és kérésre több - ezek és más hangos parancsok támogatják Önt a mindennapokbban. Így több idő marad a fontosabb dolgokra.


Alexa, Kérdezd meg  AL-KO Robolinho® állapotát.
Általános státusz lekérdezése
A Robolinho® nagyon jól van, 72%-os az akku töltöttsége, épp füvet nyír, az aktuális munkából még 37 perc van hátra.
Általános státusz lekérdezés
Alexa! Mond meg az AL-KO-nak, Robolinho® pihenhet.
Visszatérés a bázisra
Robolinho® abbahagyja a munkát
Visszatérés a bázisra
Alexa! Mond meg az AL-KO-nak Robolinho® kezdjen/pihenjen.
Indítás / Leállítás
Robolinho® elindítva / leállítva
Indítás / Leállítás
Alexa! Mond meg AL-KO-nak Robolinho® hétfőnként 10 órától két órán át nyírja a füvet !
Fűnyíróablak beállítása
Fűnyíróablak hétfő 10 órától 120 percre beállítva.
Fűnyíróablak beállítása

Egyszerűen okos kerti munka a Robolinho® W-vel

3 lépés, hogy hogyan legyen tökéletes a kert

Okos kertészkedés | Könnyű kertészkedés az  AL-KO Robolinho-val

1.Töltse le az AL-KO in Touch Smart Garden alkalmazást és indítsa el az összekapcsolási asszisztenst.

2. Robolinho® személyre szabása.

3. WLAN adatok megadása - az otthoni WLAN-hoz és az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás ezzel meg is történt.

A Robolinho® vezérlése gyerekjáték az AL-KO in TOUCH Smart Garden alkalmazással és a Smart Cloud szolgáltatásunkkal

A legfontosabb funkciók áttekintése :


AL-KO okos kertészkedés | Konfigurálás és kezelés

Konfigurálás és kezelés

Kezelje egyszerűen a Robolinho® robotfűnyírót alkalmazáson keresztül, bárhonnan, és konfiguráljon kényelmes fűnyírási ablakokat, esőérzékelőt, Eco-módot, kiindulási pontokat, stb.

AL-KO okos kertészkedés | Hangvezérlés

Hangvezérlés*

Vezérelje Robolinho® robotfűnyíróját "érintés nélkül", a robot "becenevének" kimondásával. Adja hozzá a robotját csoportokhoz és rutinokhoz, kérdezze le a státuszát, és konfugurálja kényelmesen a fűnyírási időket.

Az Ön Robolinho® W-je IFTTT-n keresztül vagy Google Assistanten keresztül vezérelhető, hangos utasításokkal.

* Az  AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

AL-KO okos kertészkedés | Összekapcsolás okos eszközökkel

Összekapcsolás*

Robolinho® W modelljét az AL-KO IFTTT ( IF THIS THEN THAT) funkcióval egyszerűen összekapcsolhatja más készülékekkel és szolgáltatásokkal, automatizálhatja és - akár webszolgáltatáson keresztül is  - vezérelheti.

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Tudjon meg többet az IFTTT-ről >
AL-KO okos kertészkedés | Becenév adása

Becenév adása

Adja hozzá a  Robolinho® W-t az alkalmazáshoz, és adjon neki egy "becenevet" - a kedvenceink ötletként : Robi, Brúnó vagy Fűnyi

AL-KO okos kertészkedés| AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazás

Mindig tájékozott

A Robolinho® W megküldi státuszát az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazásra, és közvetlen segítséget nyújt, amennyiben beavatkozás szükséges - adott esetben leküldéses üzenetként is. 

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

AL-KO okos kertészkedés | Robolinho megosztása

Robolinho® "megosztása"*

Nyaraláskor vagy karbantartáskor "megoszthatja" Robolinho® W robotfűnyíróját a családjával, a szomszédjával vagy a kereskedőjével, tehát virtuális hozzáférést adhat nekik a készülékéhz.

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

AL-KO okos kertészkedés | Okosabb szerviz és javítás

Okosabb szerviz és javítás*

A Robolinho® W hibaüzenetei alkalmazáson keresztül alküldhetők a kereskedők számára, hogy távsegítséget kapjon ( hasonló az autóval történő hibanapló lekérdezéshez )

* Az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

AL-KO okos kertészkedés | Frissítések

Frissítések: Mindig napra kész*

A szoftverfrissítéseinkkel tartsa mindig naprakészen  Robolinho® W fűnyíróját, és használja ji új és továbbfejlesztett funkcióit.

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

AL-KO okos kertészkedés | Biztonsággal a jövőbe

Biztonsággal a jövőbe

Amire számíthat: A Robolinho® W, az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazás és az AL-KO Smart Cloud között abszolút biztonságos az adatátvitel, és megfelel a legmagasabb szintű szabványoknak. Minden adat titkosítva kerül átvitelre, a felhőadatokat Európában tárolják. Az AL-KO kerti gépek egyike sem rendelkezik kamerával vagy mikrofonnal -az otthona így biztonságos és védett marad.

Az AL-KO inTouch Smart Garden alkalmazás

Minden kerttulajdonos számára nélkülözhetetlen

Irányítsa Robolinho® robot fűnyíróját okos órájával Irányítsa Robolinho® robot fűnyíróját okos órájával
Irányítsa Robolinho® robot fűnyíróját okos órájával Irányítsa Robolinho® robot fűnyíróját okos órájával
Irányítsa Robolinho® robot fűnyíróját táblagéppel Irányítsa Robolinho® robot fűnyíróját táblagéppel

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.