Mähroboter | AL-KO Robolinho Autoupdater

Mindig tartsa naprakészen Robolinho® robotfűnyíróját


Amennyiben Robolinho® robotfűnyírója régebbi szoftververziót használ, a legújabb frissítést itt töltheti le. Javasoljuk ügyfeleink, hogy  mindig telepítsék a legfrissebb szoftvert és töltsék le az összes aktuális funkciót, a működés és a hatékonyság javulásának érdekében. 

Kérjük, vegye figyelembe a következő szolgáltatási információkat a Robolinho® 500 E és I modellek firmware-frissitéséhez.

Amire szüksége van egy frissítéshez

A Robolinho® robotfűnyíró frissítéséhez a következőkre van szükség: 

| Robolinho® robotfűnyíró töltöttségi szintje: minimum 80 %
|
USB kábel A típusról B típusra (úgynevezett nyomtatókábel)
| Számítógépre USB-csatlakozóval és internetkapcsolattal

Megjegyzés: A Robolinho® Auto-Updater használatához Windows operációs rendszerre (Windows 7 vagy újabb) van szükség. 

Töltse le a Robolinho® Auto-Updater alkalmazást

Amennyiben Ön letölti a Robolinho® Auto-Updater alkalmazást fogadja el ÁSZF-ünket. A Robolinho® Auto-Updater alkalmazást a következő gombra kattintva szerezheti be:

 

Robolinho® Auto-Updater letöltése >


Így tudja frissíteni Robolinho® robotfűnyíróját

A Robolinho® robotfűnyíró szoftver néhány lépésben frissíthető.


Kérjük, ne húzza ki az USB-kábelt a telepítés során!

A Robolinho® Updater mindig az internetről tölti le a robotfűnyíró szoftverének aktuális verzióját.

A "Megnyitás" gombbal töltse le a firmware-t (HEX fájl) a merevlemezről.

Az aktuális firmware (HEX fájl) telepítését a "Start" gombra kattintva kezdje meg.

Az ablakban megtekintheti a Robolinho® robotfűnyíróhoz jelenleg elérhető firmware-t.

Amint rákattint a "GO!" feliratra a frissítés elindul. Ez eltarthat egy ideig. Javasoljuk, hogy ne az "ABORT!" gombbal lépjen ki a frissítésből! Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.