84419

Tartsa Robolinho® robotfűnyíróját naprakészen

A Robolinho® szoftverfrissítésekkel robotfűnyírója mindig naprakész. A rendszeres frissítések mindig a legjobb tulajdonságokat és testreszabásokat valósítják meg közvetlenül a készüléken. Így biztos lehet abban, hogy  Robolinho® robotfűnyírója hatékonyan és megbízhatóan végzi munkáját. Ön és a robotfűnyírója már naprakész? Ha nem, ne késlekedjen!

Van egy vadonatúj Robolinho® robotfűnyírója?

Mi az AL-KO Gardentechnél folyamatosan fejlesztjük és javítjuk termékeinket és szolgáltatásainkat. Mindenekelőtt a szoftver területén ez nem ciklikusan történik, ezért a szoftver egy új verziója már ma elérhető lehet. Ezért javasoljuk minden Robolinho® robotfűnyíró tulajdonosnak, hogy ellenőrizze az aktuális szoftver verziót és szükség esetén frissítse azt. 

Az aktuális szoftver verzió: 2201B

A Robolinho® szoftverfrissítéssel Robolinho robotfűnyíróját kényelmesen, saját maga tudja aktualizálni  (Windows szoftver). 

Ehhez regisztráljon az alábbi űrlapon és töltse le azonnal az AL-KO Robolinho® szoftverfrissítést ingyen.  Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.