Utólagosan felszerelhető WLAN készlet Robolinho E modellekhez| AL-KO Robotfűnyíró

Utólagosan felszerelhető WLAN készlet Robolinho® E modellekhez

 WLAN-készlet telepítése

Van már egy Robolinho® E modellje ? Szeretné okos telefonjáról vezérelni, vagy okos otthonába integrálni ? Akkor Önnek egy WLAN készletre van szüksége, amit szakszervizeinkben beszereltethet.

Szakkereskedő; Szervizpartner keresése

A következő Robolinho® modellek szerelhetők fel utólag:

Robolinho® 500 E
Robolinho® 700 E
Robolinho® 1200 E

Okos kertészkedés az AL-KO-val| Robolinho Robotfűnyíró

Okos kertészkedés: Kapcsolja össze kerti gépeit intelligens megoldásokhoz

inTOUCH Smart Gardenalkalmazás

Az Ön okos társa: Az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazás


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.