Smart Gardening
Egyszerűen okos kerti munka

AL-KO Smart Garden: A mi víziónk az Ön gyönyörű kertjéért

Átgondolt és intelligens megoldások, melyek megkönnyítik a kerti munkáját - most és a jövőben egyaránt.

A saját kert sokak számára hozzátartozik a minőségi élethez és ideális elvonulási hely a mozgalmas hétköznapokból. A kerti munka sok örömöt ad - főleg, ha "okos" megoldásokkal egyre könnyebben és gyorsabban megy. Ez a mi Smart Garden koncepciónk víziója: a kertje teljes díszben, a kertészkedés pedig nem igényel felesleges ráfordítást. Kerti gépeinket mindig is nagy fokú odafigyeléssel, kreativitással, tökéletes technikákkal fejlesztettük, és előre gondolkozunk Ön helyett. Az AL-KO Smart Garden alkalmazással még egy lépést teszünk és okos kerti gépeinket intelligens egységgé kötjük össze, hogy kertje gyönyörű szép legyen.

A most már az okos órájáról is kényelmesen elérhető AL-KO inTOUCH Smart Garden és az AL-KO Smart Cloud szolgáltatással többek között nagyon könnyen optimalizálhatja a folyamatokat, ésszerűen automatizálhatja az eljárásokat. A Robolinho® W-t és ahhoz hasonló kompatibilis készülékeket bárhonnan kezelheti, valamint hasznos információkat kaphat a készülékeivel és kertjével kapcsolatban. Ezáltal nem csak az erőforrásaival, hanem értékes idejével is spórolhat. Hogy ez pontosan hogy működik,  a következő oldalunkon mutatjuk be. Az egyszerűen gyönyörű kertért! Egyszerűen okos!

Egyszerűen okos kerti munka a  Robolinho® W-vel

3 lépes, hogy hogyan legyen tökéletes a kert. 


1. Töltse le az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazást és indítsa el az összekapcsolási asszisztens.

2. Robolinho® személyre szabása.

3. WLAN adatok megadása – az otthoni WLAN-hoz és az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás ezzel meg is történt.

Használja ki az okos erőgépünk teljes digitális erejét - teljesen egyszerűen az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazással és Smart Cloud szolgáltatásunkkal.

A legfontosabb funkciók áttekintése:

Becenév adása

Adja hozzá a Robolinho® W-t az alkalmazáshoz és adjon neki egy "becenevet" - a kedvenceink ötletként: Robi, Brúnó vagy Fűnyi

Hangvezérlés*

Vezérelje Robolinho® robotfűnyíróját "érintés" nélkül a robot becenevének kimondásával. Adja hozzá a robotját csoportokhoz és rutinokhoz, kérdezze le státuszát és konfigurálja kényelmesen a fűnyírási időket.

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Konfigurálás és kezelés

Kezelje egyszerűen a Robolinho® W robotfűnyírót alkalmazáson keresztül bárhonnan és konfiguráljon kényelmes fűnyírási időablakokat, esőérzékelőt, Eco-módot, kiindulási pontokat, stb.

Okosabb szervíz és javítás*

A Robolinho® W hibaüzenetei alkalmazáson keresztül elküldhetők a kereskedők számára, hogy távsegítséget adjon (hasonló az autónál történő hibanapló lekérdezéshez)

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Robolinho® "megosztása"*

Nyaraláskor vagy karbantartáskor megoszthatja Robolinho® W robot fűnyíróját családjával, szomszédaival vagy a kereskedőjével, tehát virtuális hozzáférést adhat nekik a készülékéhez.

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Mindig tájékozott

Robolinho® W megküldi státuszát az  AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazásra és közvetlen segítséget nyújt amennyiben beavatkozás szükséges - adott esetben leküldéses üzenetként is.

Robolinho® "megosztása"*

Nyaraláskor vagy karbantartáskor megoszthatja Robolinho® W robot fűnyíróját a családjával, a szomszédjával vagy a kereskedőjével, tehát virtuális hozzáférést ad nekik a készülékhez.

* az  AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Összekapcsolódás*

A Robolinho® W  modelljét az IF THIS THEN THAT (IFTTT) funkcióval egyszerűen összekapcsolhatja más készülékekkel és szolgáltatásokkal, automatizálhatja és -akár webszolgáltatáson keresztül is vezérelheti. Különféle IFTTT szolgáltatások: pl. az időjárási szolgálat (vihar idején ne nyírja a gyepet), öntözőszolgáltatás ( csak akkor nyírjon, ha a gyepet nem öntözik). Vagy kövesse az online naptár segítségével a Robolinho tevékenységét.

*az AL-KO Smart Cloudszolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Frissítések: Mindig napra kész*

A szoftverfrissítéseinkkel tartsa mindig naprakészen Robolinho® W robot fűnyíróját és használja ki új és továbbfejlesztett funkcióit.

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Biztonsággal a jövőbe

Amire számíthat: A Robolinho® W az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazás és az AL-KO Smart Cloud között abszolút biztonságos az adatátvitel és megfelel a legmagasabb szintű jogi adatvédelmi szabványoknak. Minden adat titkosítva kerül átvitelre, a felhőadatokat Európában tárolják. Az AL-KO kerti gépek egyike sem rendelkezik kamerával vagy mikrofonnal - az otthona így biztonságos és védett marad.

Hamarosan

Hamarosan a Robolinho® W-t is integrálhatja a Google Home / Assistant programban, konfigurálhatja, működtetheti és állapota lekérdezhető ugyan úgy, mint az Amazon Alexa esetében.

Robolinho®, tartson most egy kis szünetet!

Tartsa fel a kezét és élvezze az élet örömeit!

Sok esetben más dolgunk van, vagy sietünk valahová, milyen praktikus, hogy a szorgos Robolinho® W egyszerűen hangos utasításokkal is kezelhető az  Amazon Alexa alkalmazáson keresztül. Fűnyírás, szünet, bázisállomásra állás és kérésre több - ezek és más hangos parancsok támogatják Önt a mindennapokban. Így több idő marad a fontosabb dolgokra.


Alexa, kérdezd meg AL-KO-tól Robolinho® állapotát.
Általános státusz lekérdezése
A Robolinho® nagyon jól van, 72%-os az akku töltöttsége, épp füvet nyír, az aktuális munkájából még 37 perc van hátra
Alexa, mond meg  AL-KO-nak, Robolinho® pihenhet.
Visszatérés a bázisra
Robolinho® abbahagyhatja a munkát
Visszatérés a bázisra
Alexa, mond meg AL-KO-nak Robolinho® kezdjen/pihenjen.
Indítás/Leállítás
Robolinho® elindítva/leállítva.
Indítás/Leállítás
Alexa, mondd meg AL-KO-nak Robolinho® hétfőnként 10 órától 2 órán át nyírja a füvet!
Fűnyíróablak beállítása
Fűnyíróablak hétfő 10 órától 120 percre beállítva
Fűnyíróablak beállítása

Az AL-KO inTouch Smart Garden alkalmazással még okosabban kertészkedhet

Minden kerttulajdonos álma

2020-ban még több olyan funkciót és intelligens lehetőséget vezettek be, amelyek megkönnyítik kerted gondozását: 

Az AL-KO készülék hozzáadása az alkalmazáshoz

Az inTOUCH alkalmazás használatával bármilyen AL-KO eszközt (akár WiFi kapcsolat nélkül is) néhány kattintással egyszerűen hozzáadhat az alkalmazáshoz - a termékregisztráció intelligens módja. 

Kertápolási tippek

Tekintse meg a készülékre jellemző GYIK-et közvetlenül az alaklmazásból

Egyszerű hozzáférés az AL-KO webáruházhoz

Speciális ápolási és használati tippek, valamint használati segítségnyújtás a készülékre vonatkozóan

Megfelelő tartozékok és pótalkatrészek gyors kiválasztása

Kényelmes garancia meghosszabbítás


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.