AKKUS LÁNCFŰRÉSZ CS 4235 + 35 CM VEZETŐ

Termék szám: 127553
8% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 99 900 Ft
ArticleIsMarkedAsNonMaterial
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erős akkus láncfűrész 35 cm hosszú eredeti Oregon láncvezetővel ( Az akku és a töltő <b>nem</b>képezi a szállítási csomag részét)
  • Magas húzási-és vágási teljesítmény károsanyag kibocsátás nélküli erős E-motorral
  • Fáradságmentes munka a kicsi vibrációs hajtásnak, jó eszközegyensúlynak és az optimális kezelő ergonómiának köszönhetően
  • Kevesebb cipelendő súly a munka során a vállhevederrel ellátott övtáska révén (szükséges tartozék a használathoz, cikkszám 127442)
  • Két állítható sebesség fokozat

Gyakran vásárolják együtt

99 900 Ft 91 900 Ft
Ez a termék
1 990 Ft
Csak 5 db van raktáron
63 900 Ft 49 900 Ft
Szállítható
3 190 Ft
Szállítható
3 490 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

163 460 Ft *

 

Igazi erő csomag a profiknak-vezeték nélküli, könnyű használat és csekély súly– ez a PowerFlex-akkus láncfűrész.

 

 

A solo® by AL-KO CS 4235 akkus láncfűrész kiváló teljesítményt nyújt – károsanyag kibocsátásmentes és vezeték nélküli. Független az áramtól és a benzintől.

 

A solo® by AL-KO CS 4235 akkus láncfűrész egyesíti a magas vágó és futásteljesítményt profi színvonalon. Az Oregon márkájú kiváló minőségű 35 cm-es láncvezető rendkívüli vágási teljesítményt biztosít a tartós 3/8” lánccal. Ezáltal vastagabb rönköket, ágakat stb. is biztosan elfűrészelhet. A rezgés mentes, jól kiegyensúlyozott, kefe nélküli elektromos hajtással és az intelligens fogantyú ergonómiával egy erőt kímélő kezelést garantál minden helyzetben–egy különleges előny a folyamatos használat során. A vezeték nélküli, kisebb súlyú akkus láncfűrésszel nagyobb a mozgásszabadsága a hiányzó kábelrengeteg miatt és így véletlenül se tudja átvágni a vezetéket. Ez az akkus láncfűrész csak akkutartó övrendszerrel használható ( cikkszám: 127442 ). Így a nagy, erős akku kényelmesen az Ön oldalán van – és ez nem növeli a gép súlyát.

 

solo® by AL-KO CS 4235 akkus láncfűrész technika adatai

 

Az automatikus lánckenésnek, a kitekintő nyílással ellátott olajtartálynak továbbá a szerszám nélküli láncfeszítésnek ill. lánc-és láncvezető cseréje a gyorsfeszítő használatának köszönhetően a gép karbantartása könnyű. Láncsebesség 15/21 m/s Eco vagy Power üzemmódban. A pontos vágási eredményhez és a fáradságmentes munkához az alacsony rezgésű, kefe nélküli elektromos motor legújabb generációja is hozzájárul. A 42 V/7,5 Ah erős akkumulátor működési ideje akár 35 perc. A lemerült akkumulátor kb. 2,5 óra alatt újra feltölt. A hosszú élettartamú lítium-ion akku karbantartása egyszerű és önkisülés vagy memória hatás nélkül is gyorsan újratölthető.

 

solo® by AL-KO CS 4235 akkus láncfűrész vásárlása és alternatívák

 

A solo® by AL-KO CS 4235 akkus láncfűrészt megvásárolhatja a webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebbi szakkereskedőt.
A használathoz vállhevederrel ellátott BTA 42 típusú övtáskára és ha először vásárol PowerFlex gépet, akkor szüksége lesz még a hosszú élettartamú akkumulátorra ( cikkszám: 127390 ) és töltőre ( cikkszám: 127391 ) is.
A PowerFlex akku (nem tartalmazza a szállítási csomag ) a PowerFlex családba tartozó összes géphez használható.
Előnyünk az Ön számára: A három éves gyártói garanciánk érvényes az akkumulátorra is.

 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO 36 V
Nettó súly kg 3.2 KG
Bruttó súly kg 4 KG
Max.láncsebesség 21
Láncfeszítés szerszám nélküli
Kompatibilis akkumulátor övek 113806, 127442, 127573
Eszközök alternatív vágó garn. 127551, 127552
Fogak típusa lekerekített
Kompatibilis akkuk 113280, 113524, 127390
Zajszint garantált LwA[db(A)] 103
Fűrészlánc 3/8"
Lánchossz cm-ben 35 CM
Osztott 3/8" speciális
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO
Használati utasítások Letöltés (10.89MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (111.32KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.